Marko i Luna
printscreen
Luna Đogani i Marko Miljković

Dejan Briza

Luna Đogani i Marko Miljković , Foto: Dejan Briza

Luna i Marko su u subotu otputovali u Egipat i sve je bilo u redu do nedelje kasno uveče, a onda su doživeli horor.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, ljubavnom paru je pozlilo:

"Prve simptome je osetila Luna i požalila se Marku, ali je on mislio da je sve to od jakog sunca i začinjene hrane, pa joj je predložio da samo legne i da se umiri. Verovao je da će sve biti u redu, ali se prevario", otkriva izvor.

"Međutim, posle samo pola sata i njemu je bilo sve lošije i lošije! Mučnina, grčevi, povraćanje... Ma horor! Bukvalno su naizmenično išli u kupatilo do WC šolje ne bi li izbacili sve iz sebe jer ih je mučnina doslovce urnisala", objašnjava izvor i dodoaje:

Luna Đogani

Screenshot Instagram

Luna Đogani, Foto: Screenshot Instagram

"Da sve bude gore, Luna se setila slučaja od prošlog leta kada je jedan par iz Britanije pod nerazjašnjenim okolnostima preminuo u Hurgadi u jednom luksuznom hotelu. Tada ju je uhvatila još veća panika da se nešto strašno dešava, pa je počela da paniči još više... Srećom, Marko je bio pribran i imao je snage u svom tom ludilu da pozove hotelsku ambulantu, pa su ih brzo prevezli u najbližu bolnicu", objašnjava izvor i završava:

"U bolnici su im urađene analize i utvrđeno je da su se oboje otrovali od morskih plodova koje su pojeli u jednom restoranu van hotelskog rizorta. Dobili su po bocu koktela vitamina i infuzije i posle nekoliko sati bili kao novi. Srećom, brzo su reagovali, pa je sve brzo i rešeno i potom su nastavili letovanje bez komplikacija i problema. Nisu hteli ni da javljaju Anabeli, ni Gagiju, ali ni Markovoj mami Nedi da ih ne bi sekirali, a i njima je laknulo jer su se ubrzo osećali bolje i nastavili su odmor", zaključuje izvor.

Luna Đogani

Screenshot Instagram

Luna Đogani, Foto: Screenshot Instagram

Pogledajte BONUS video: 

Zavirili smo u luksuzni apartman Tijane Ajfon i otkrili ko je sve to platio

 

 

Komentari (2)

Baka

05.08.2019 14:47

Probali plodove mora. Sada da probaju plodove piramida.

??????

06.08.2019 08:51

Navikli da jedu plodove mora. Videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla noge, kaze poslovica stara. Ha , ha.