Luna Đogani, Marko Miljković
Printscreen
Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Printscreen

Luna Đogani, pobednica druge sezone „Zadruge“, smislila je plan za tajno putovanje sa Markom Miljkovićem daleko od svih, pa i od majke Anabele, koja se protivi njihovoj vezi, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Naime, ona je kao prvoplasirana od produkcije dobila putovanje u Egipat za dve osobe. Iako su svi pomislili da će povesti mamu, sestru ili drugaricu, Luna je rešila da otputuje sa bivšim-budućim dečkom Markom Miljkovićem, a da za to niko ne sazna, posebno ne majka Anabela.

Prijateljima i roditeljima je rekla da će putovati sama kako bi sredila misli i odmorila se od svega. Međutim, to nije istina.

Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Printscreen

- Luna je odmah pitala predstavnike produkcije, ali i turističke agencije da li je moguće da povede Miljkovića, ali da oni to nikome ne otkriju - ispričao je za „Alo!“ izvor upoznat sa celom pričom i dodao da je blogerka zahtevala da na putovanje krene krajem ovog meseca.

- Ona je u toku jučerašnjeg dana otputovala u Makedoniju na snimanje svoje nove pesme. Nakon toga se vraća u Beograd, gde će se sa Miljkovićem videti i razgovarati o svemu što se među njima dešavalo, a ostalo je nedorečeno. Budući da se nada da će među njima nakon tog razgovora ponovo biti sve u najboljem redu i da će obnoviti romansu, planira da krajem jula sa njim otputuje na jednonedeljno romantično putovanje u Hurgadu - kaže dobro obavešteni izvor „Alo!“.

Kako kaže, mami još ne planira da kaže za to jer Anabela za Marka ne želi ni da čuje.

- Luni je osim pomirenja sa Markom važno i da dobije maminu podršku, ali to za sada teško ide. Anabela ne želi da njena ćerka bude u vezi sa di-džejom iz Brusa jer smatra da je pored njega nesrećna. Krivi ga za Lunine nervne slomove u „Zadruzi“ i smeta joj razlika u godinama između njih - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor. 

Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Printscreen

Budući da je Lunin otac Gagi Đogani na Markovoj strani i da je sve vreme podržavao tu ljubav tokom trajanja rijalitija, postoji šansa da će njemu reći za svoj tajni plan. Trenutno, jedino on podržava Lunu u nameri da se sa Miljkovićem pomiri. Što se Anabele tiče, kako nam je rekao izvor dobro upućen u porodične prilike te porodice, pitanje je šta će biti i da li će i kada prihvatiti činjenicu da se Luna i Marko, uprkos svemu, i dalje vole. 

BONUS VIDEO:

NOVA EMISIJA SAMO NA ALO.RS! Ceca se UDAJE?! Evo ko je osvojio njeno srce!