"HOĆEŠ DA ME J*BEŠ PRED SVIMA? TRETIRAŠ ME KAO KERA" Luna eksplodirala, a onda je Marko nikad gore uvredio i otišao! HAOS na žurki! (VIDEO)

Njih dvoje se ne smiruju...

Luna Đogani, Marko Miljković
Foto: Printscreen

Zadrugar Marko Miljković sinoć je bio veoma raspoložen zbog žurke koju je za sve njih priredio Veliki šef, a pomalo pripit bio je veseo dok je igrao sa svojim cimerima. On nije zapostavio ni svoju devojku Lunu Đogani, ali je prema njoj ponovo postupio onako kako ona nije očekivala.

On je u jednom trenutku Lunu uhvatio za vrat pokušavajući da pristupi agresivno, iako joj je u raspravi naglasio da mu to nije bila namera. Međutim, ona je ishitreno odreagovala i odmah napustila žurku gde se uputila ka doku.

"Nemoj da me nabijaš na ku*ac! Smeta mi to! Hoćeš da me je*eš ovde pred svima?! Ti kao da hoćeš namerno da se svađaš, napio si se pa te boli ku*ac! Rekao si da ti kažem šta mi smeta, a ti sad govoriš da se foliram", rekla je Luna.

PRODUKCIJA HITNO REAGOVALA! Luni lekar povećao dozu lekova! Ima noćne more, a niko ne zna za ove njene PROBLEME!

"Imali smo se*s u wc-u, šta je to bitno! Ja to nisam ni pomislio da uradim! Kao da sam znam šta uradio", rekao je Marko.

Luna Đogani, Marko Miljković
Foto: Printscreen

"Izvini, mislila sam da to hoćeš da uradiš, nisam htela da te uvredim", pravdala se Luna.

Marko je odmah otišao za njom, jer nije mogao da shvati zbog čega se naljutila, a onda su ušli u sukob koji je on odmah prekinuo, jer se okrenuo i vratio na žurku.

TO NIJE SMELA DA IZGOVORI Luna je Slobu ŽESTOKO IZUDARALA u Zadruzi, a sada je sramnom izjavom digla ceo Balkan na noge!

"Tretiraš me kao kera! Hvataš me za vrat! Ružno je! Ako ti kažem da to ne radiš, onda nemoj! Napio si se i boli te ku*ac", rekla je Đoganijeva.

Luna Đogani, Marko Miljković
Foto: Printscreen

"Je*o me pas kad sam ti dao alkohol da popiješ! Ti kad popiješ, ni za go ku*ac nisi! Užas! Šta je sa tobom? Da li si ti normalna", pitao je Marko koji se odmah okrenuo i vratio na žurku.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi