Luna Đogani
E stock
Luna Đogani

E stock

Luna Đogani, Foto: E stock

Luna Đogani je iz Zadruge izašla kao pobednica, odnela je nagradu, dobila popularnost kakvu je danas teško steći, a vrlo brzo nakon izlaska je počela da radi na svojim novim pesmama i spotovima.

Luna Đogani

Screenshot

Luna Đogani, Foto: Screenshot

Situacija između nje i Marka je sada dobra i u javnosti oni nastupaju kao srećan par, a ispadi i svađe koje su imali u rijalitiju kao da su deo prošlosti nekog drugog para.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Uveliko se spekuliše o tome ko bi mogao da uđe u Zadrugu 3, a među imenima se ne spominju Luna i Marko. Ipak, njih dvoje su pre samog izlaska kod Drveta mudrosti rekli da ne žele da obiju poziv koji im je Drvo uputilo, za ponovno učešće u rijalitiju, asve zato što smatraju da nikada ne treba reći nikad, jer su mogućnosti različite.

Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Printscreen

Ipak, možda postoji način da Luna učestvuje u Zadruzi i ovoga puta, ali ne kao učesnik već kao voditelj. Podsećamo da je ona jednom prilikom u lajvu izjavila da bi želela da sedi na mesu Milana Miloševića.

Da li će se ovo zaista i dogoditi i kako bi se Luna pokazala na mestu voditelja, sada kao iskusan rijaliti igrač? Ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO:

Ekskluzivno! Bojana Ristivojević otkrila sve o Zadruzi 3 i prelasku na Pink!