Luna Đogani
Screenshot
Luna Đogani

E stock

Luna Đogani, Foto: E stock

Pobednica "Zadruge 2", Luna Đogani učešćem u rijalitiju stekla veliku popularnost.

Đoganijeva je progovorila o dirljivom susretu sa svojom obožavateljkom koja boluje od teške bolesti.

"Dok sam snimala svoju prvu pesmu u Makedoniji, upoznala sam jednu gospođu koja me već dve godine prati, koja me bezuslovno voli, bukvalno me gleda kao svoju ćerku. Ona, nažalost, boluje od raka, ne znam kakve su prognoze, ali znam da je promenljivog zdravstvenog stanja, nekad je dobro, nekad je loše. Ona je imala veliku želju da me upozna. Rekla mi je da joj je poslednja želja da me upozna i vidi nasmejanu i srećnu", započela je Luna pa nastavila:

PROČITAJTE JOŠ:

" Ja sam joj ispunila tu želju i to je najmanje što sam mogla da uradim. Moja mama i ja smo se uputile kod nje, ona nas je ugostila, kod nje smo spavale. Kada sam ušla u njen dom, osetila sam tako neku pozitivnu energiju, videla sam koliko je ta žena puna ljubavi i koliko može da voli. Dok smo delile neke situacije, kada mi je pričala kako me doživela, kako me je pratila i kako je plakala zbog mene, samo sam rekla u sebi:

Željko Mitrović ima pakleni plan, ovo do sada nije imao NIJEDAN RIJALITI NA SVETU! Svi će želeti da uđu u Zadrugu 3!

AUTOR: Olivera Konatar DATUM I VREME: 19.08.2019. 20:47 Mitrović je oduševljen idejom da u rijaliti uvede robota, koji će imati posebnu ulogu u „Zadruzi". Željko Mitrović, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Pripreme za novu, treću sezonu rijalitija "Zadruga" uveliko traju, a "Alo!" ekskluzivno otkriva šta je Željko Mitrović, vlasnik TV "Pink", pripremio za nove takmičare.

"Bože, hvala ti što sam zdrava i što je moja porodica zdrava." Mislim da čovek nema ništa ako nije zdrav. Ovom prilikom želim da joj se zahvalim na svemu, ona toliko malo traži, a mnogo više zaslužuje - pričala je Luna sa knedlom u grlu.

BONUS VIDEO:

Ostaćete u čudu kada čujete gde su poslednji put imale se*s Sanja i Matora, tek njihov fetiš! (18+)

 

Komentari (2)

LJUBAVNICA

20.08.2019 15:25

A ko je Kiji Kockar doneo TUMOR DOJKE pa je po izlasku iz 1. zadruge hitno operisana.Zasto joj i dan danas cesto pada imunitet i bolesljiva je . Nije samo uporni rad vec STRES OD TEBE LJUBAVNICE Luna, IZGUBLJENE 5 GODINA zivota i nadanja u bolje sutra. A za zenu 5 god. je mnogo...Zene me samo mogu razumeti sta sam htela reci.

??????

20.08.2019 18:31

Gore potpisanoj " LjUBAVNICI " - ne lupetaj. Po tvom komentaru , tumor dojke bi onda dobila svaka zena koja je prevarena. Tacno je da je stres OKIDAC telesnog i duhovnog ostecenja. Rak dojke je obicno hormonalnog ( estrogenog ) porekla. Zato , smanji lupetanje , mrznju, neznanje u komentaru. Sto se tice naslova teksta "ispunjena zelje", ne verujem da je nekom teskom bolesniku , pogotovu onom koji boluje od raka i golgote kroz koju prolazi ,stalo do vidjenja sa nekim rijaliti ucesnikom.