Luna Đogani
E stock
Luna Đogani

Alo!/J. I.

Luna Đogani, Foto: Alo!/J. I.

* Luna Đogani je bila učesnica prve sezone Zadruge, kada je zauzela 2. mesto.

* Tokom svog boravka u Beloj kući započela je ljubavnu vezu sa oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem. Nešto kasnije je njegova supruga, Kristina Kockar, postala ravnopravni učesnik u rijalitiju, Luna i Sloba su raskinuli, a Kockareva je odnela pobedu.

* Luna je pretpela težak period nakon prve sezone, ali se oporavila dovoljno da uđe u 2. sezonu pomenutog rijalitija, u kome je započela novu ljubavnu romansu sa Markom Miljkovićem. Njih dvoje su raskinuli dan pred finale rijalitija, a Luna je ovog puta osvojila prvo mesto! 

Ipak, osmeh tokom uručenja nagrade je izostao jer se, kako nam je u intervjuu otkrila, ne oseća srećnom.

- Ja sam uvek za ljubav i dosad sam pokazala da mi je ona uvek na prvom mestu. Ako me pitate šta bih pre izabrala - ljubav ili novac - mislim da vam je moj odgovor jasan. Ne osećam se kao pobednik, pošto sam izgubila ljubav - rekla je Luna za „Alo!“ u prvom intervjuu nakon „Zadruge“.

- Otkako sam izašla, ja se tresem i ne mogu da opišem osećaj koji mi prolazi kroz telo. Nekada vraćam film i pitam se da li sam zaslužila pobedu ili nisam, ali ovo za mene znači da sam definitivno naučila neke lekcije i da sam shvatila šta treba da promenim. Prvo na listi je da počnem više da razmišljam o sebi - priča Luna i kroz suze objašnjava koliko je pogađa što je i ove godine pred sam kraj rijalitija prekinula vezu s Markom Miljkovićem.

Luna i Marko

E stock

Luna i Marko, Foto: E stock

- Ovaj rijaliti mi je doneo i dobrog i lošeg u životu. Često nisam umela s tim da se nosim. I ovoga puta sam iz rijalitija izašla sama, izgubila sam ljubav. Očigledno nije bila dovoljno jaka, a borila sam se mnogo. Borila sam se svim silama za tu vezu, mučila se, trudila, čak se i ponižavala. Nema šta nisam radila, ali, eto, ipak je bilo suđeno da u finalu budemo okrenuti jedno protiv drugog i da stavimo tačku na svoju vezu. Ne mislim da ćemo se čuti, tako je najbolje i mislim da za nas dvoje ne postoji budućnost. To smo dokazali mnogo puta - kaže Đoganijeva i priznaje da je Miljkoviću s njom bilo jako teško. 

PROČITAJTE JOŠ:

 

 - Naš kraj je bio neminovan. Nismo mi pukli zbog poslednje svađe. Mnogo pre ovog raskida videla sam da to neće ići, ali sam htela da se borim do kraja. Nisam želela da sve pustim tako olako. Kao i prošlog puta, ostala sam bez ljubavi pred kraj, samo mi je sad bilo teže jer sam s njim bila u finalu. Čestitao mi je pobedu hladno, ali ništa drugo i nisam očekivala od takve osobe. Ne kažem da mu je bilo lako sa mnom i s mojim lomovima, ali nije bilo ni meni - objašnjava pobednica „Zadruge 2“, koja se po izlasku rijalitija zabrinula za svoje roditelje. 

Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

- Po izlasku iz „Zadruge“ na licima svojih roditelja videla sam da ćemo u sledećem periodu i te kako imati o čemu da razgovaramo. Odmah sam uočila da nešto nije u redu i definitivno im se nije dopala moja veza s Markom zbog svega užasnog što smo pokazali. Ipak, ne kajem se ni zbog čega i sve što mi se desilo, desilo mi se s razlogom - navodi ona i otkriva da prema bivšem dečku Slobi Radanoviću, koji je pevao na finalu rijalitija, nema emocije.

- Konačno mogu reći da kada vidim Slobu, ne osećam ništa. I kada je ušao, bila sam ravnodušna. On je za mene samo pevač koji peva svoje pesme. Ništa više od toga - kaže blogerka, koja uskoro počinje muzičku karijeru, a bivšu najbolju drugaricu Anastasiju Ražnatović ne smatra konkurencijom. 

Luna Đogani

Screenshot

Luna Đogani, Foto: Screenshot

- Anastasija je jedno, ja drugo. Ne gledam je kao konkurenciju s kojom ću se takmičiti. Ona je moja bivša najbolja drugarica i moja kuma, mnogo sam ponosna što je uspela i svaka njena pesma je odlična. Ipak, ona je vrlo zatvorena, ne pokazuje svoje emocije i ne dozvoljava nikome da je povredi, pogotovo ne muškarcima. Ja sam potpuno drugačija - zaključuje Luna za „Alo!“.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: 

Prvi intervju Lune Đogani nakon pobede!