Luna i Sloba
Printscreen
Luna Đogani i Sloba Radanović

Printscreen

Luna Đogani i Sloba Radanović, Foto: Printscreen

Blogerka Luna Đogani će po izlasku iz „Zadruge 2 “ snimiti numeru inspirisanu ljubavnom pričom koju je imala sa pevačem Slobom Radanovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Luna, Kija

E stock

 

Na Luninim pesmama radi makedonski kompozitor Darko Dimitrov, a sve pod kontrolom njene majke Anabele Atijas.

- Anabela je posle prve „Zadrugovizije“ primetila da je Luna nasledila porodični talenat za muziku i učinila je sve što je u njenoj moći da njena ćerka počne da se bavi pevanjem. Sve pare koje je Luna dobila unapred od rijalitija, tačnije oko 20.000 evra, Atijasova je uložila u njene nove pesme. Ona se sa muzičkim producentom Darkom Dimitrovim već dogovorila oko pesama, a prva je već gotova - tvrdi izvor blizak porodici Đogani.

ANABELA ISKEŠIRALA 20.000 EVRA! Pogledajte sve detalje muzičke karijere Lune Đogani, napravljen tajni plan protiv Anastasije Ražnatović!

 

Luna i Sloba

printscreen

Luna i Sloba, Foto: printscreen

Anabelina ideja bila da prva pesma bude balada i da opisuje tužnu ljubavnu priču.

- Anabela je prionula na snimanje pesama jer ju je to vratilo na njene početke kada niko nije bio tu da je podrži i zbog toga je htela svojoj ćerki da pruži potpunu podršku i da joj pokaže da ima leđa koja je čuvaju. Kako se i sama bavi muzikom, shvatila je da najbolje u pesmama prolaze istinite priče u kojima interpretator ogoli dušu. Pošto je njena naslednica prošla golgotu zbog veze sa Slobom, ona je insistirala da prva Lunina pesma opisuje borbu za ljubav i agoniju koju je prošla zbog veze sa oženjenim čovekom", kaže izvor i dodaje: 

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Iako je svesna da su Lunu mnogi ljudi osudili i smatrali da je ona kriva za razvod Radanovića i njegove žene, Anabela je htela da pokaže da se Luna ovom pesmom kaje i da pokuša svima da objasni kako se ona osećala u toj agoniji koja je trajala skoro godinu dana - ispričao je izvor dnevnog lista „Alo!“ i otkrio da i Lunin otac Gagi Đogani misli da će pesma postati pravi hit.

Luna i Sloba

Screenshoot Youtube

Luna i Sloba, Foto: Screenshoot Youtube

- Gagi je sve vreme u kontaktu sa svojom bivšom suprugom i kada je prvi put pročitao tekst pesme, čak se i rasplakao. Numera je opisala Lunin život i muku dok je bila sa Slobom, kao i njenu veliku ljubav i žrtvovanje. Oni su kao roditelji presrećni što će njihova ćerka krenuti njihovim stopama i predviđaju joj blistavu karijeru - rekao je izvor.

PROČITAJTE JOŠ:

Luna, Sloba i Marko

printscreen/ E-stock

 

Komentari (2)

bolesno

28.06.2019 22:01

MA najbolje da kljunci trazi odstetu od drzave i tuzi nas sve sto evo dve godine ona i razija vrste teror nad moralnim normama drustva, pljuju po brakovima, zakonite zene nazivaju neuracunljivima. Da ne govorimo o razijinim umecima otimanja oca sinu itd itd. Fuj na sta lice obe ni za karton city nisu

jelena

29.06.2019 11:58

Najgoru temu izabrali. Idu glavom kroz zid.