Ana Korać
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Dejan Briza/Alo!

Luna Đogani, Foto: Dejan Briza/Alo!

Pobednica druge sezone Zadruge Luna Đogani sprema se da pokori muzičku scenu Srbije, a progovorila je o hejterima i svemu onome što se pisalo kada je njen stan u pitanju, ali i od koje buduće koleginice je dobila vetar u leđa.

Ona je iskreno dala svima do znanja da joj hejteri neće uništiti sreću i radost koju nosi u sebi otkako je pobedila u Zadruzi, koliko god pokušavali.

PROČITAJTE JOŠ:

- I dalje pokušavaju na sve načine da mi unište sreću. Jednostavno, neka pokušavaju. Tu su ljudi na društvenim mrežama, par zadrugara. I ovi koji me vole i ne vole, daju mi snagu. Da budem bolja - rekla je Luna.

U javnosti se spekulisalo kako stan, koji je sačekao po izlasku iz Zadruge, nije njen, ali ona to oštro demantuje.

- Kod Marka idem ako me izbace iz stana (smeh). Idem kod Marka da pravimo ajvar i oremo njive. Ma to su gluposti, ja sam za taj stan zaradila i platila sam ga gotovinom - rekla je Luna, što do sada nismo znali.

Ana Korać

Screenshoot Youtube

Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

Pošto se njen novi stan nalazi u blizini Aninog, ona je Koraćevu pozvala da je pita da li je istina da je u drugom stanju.

- Ja sam je zvala, pitala sam ja, ali nije. Kaže da je išla sa mojim Ilijom u kupovinu za dete neke njegove sestre - otkrila je Luna.

Kako će uploviti u muzičke vode, Luna je otkrila da li joj je neka buduća koleginica poslala poruku podrške.

- Dara Bubamara mi se javila, ona je bila srećna što sam pobedila. Rekla mi je da treba da probam jer vidi da imam "x faktor" - zaključila je Đoganijeva.

BONUS VIDEO:

Prvi pobednički intervju Lune Đogani, besna kao ris na Marka Miljkovića!