Zadruga
Printscreen
Luna Đogani, Foto: Screenshot

Luna Đogani je pobednik u drugoj sezoni "Zadruge". Osvojila 50.000 evra, ali da li je, kako je u svojoj pesmi opevao Dino Merlin, "sreća para puna vreća"?

Samo dan pre nego što je uzela ogromnu svotu novca i automobil nakon deset meseci provedenih u Zadruzi, Luna Đogani je pred milionskim auditorijumom ponovo ostala bez momka. Ovoga puta Marka Miljkovića. I to ne bi bilo ništa čudno da se ovaj scenario nije ponovio u prvoj zadruzi. Naravno, tada je bila ljubavnica bez koje Sloba Radanović nije mogao, ali je takođe ostavljena pred kraj, potpuno sama, piše Blic.

PREPORUČUJEMO I:

 

Sa druge strane, ono što je izgubila je toplina porodičnog doma. Naime, dok je ulazila u Zadrugu, njeni roditelji, Anabela Atijas i Gagi Đogani, bili su u dobrim odnosima. Kada je izašla, njih dvoje su se žestoko svađali, čak i u studiju tik pred njenu pobedu.

Foto: Alo

Za sada dve stvari će joj se teško ispuniti - pomirenje sa Markom Miljković i skladan odnos roditelja.

Luna nije uspela ni da zadrži prijateljstva iz Zadruge. Pred kraj se posvađala sa Matorom i Sanjom sa kojima se u međuvremenu bila pomirila, imala je žestoki okršaj sa Stanijom Dobrojević u finalu, a pokušala je i da se pomiri sa Aleksandrom Subotić koja ju je, malo je reći - oduvala.

Foto: Printscreen

PROČITAJTE I:

 

Foto: E stock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Prvi intervju Lune Đogani nakon pobede!