Luna Đogani, Zadruga
Printscreen
Luna Đogani, Zadruga

Printscreen

Luna Đogani, Zadruga, Foto: Printscreen

Novu učesnik rijalitija "Zadruga" Vladimir Tomović, sinoć se u dvorištu osamio sa Stanijom Dobrojević. Oni su razgovarali, a u jednom trenutku Tomović se požalio Staniji oko svega što ga muči.

- Ja nisam ušao u "Zadrugu" da bi se o meni pričalo kako je Vladimir zavodnik. Mislim da sam mnogo inteligentan da bih ovde sa tobom sada napravio fejk priču.

Staniju je sve ovo jako zabavilo, iako se trudila da razume Tomovićev problem, prasnula je u smeh.

- Oni ovde sad očekuju da ja za tebe kažem "Volim je" - požalio se Staniji, svojoj još uvek drugarici, pa nastavio sa jadanjem:

- Postoji drugi problem... Postoji Luna. Ona je meni sinoć prišla 3 puta i mi smo razgovarali. Devojka je stvarno dobra, na kraju se ispostavilo da bi ona sa tobom da se druži, da budete super, a ja bih bio presrećan da vas dve imate dobar odnos.

 

- Ti i ja smo drugovi, ona je tu, kraj i tačka - dala je Stanija zeleno svetlo Tomoviću za Lunu.

- Ne može! Devojka voli Slobu, spava u njegovoj majci. Voli drugog...

Kako je sve izgledalo pogledajte na video snimku, gde Stanija izgleda zabrinuto i kao da zamišlja da će Vladimir ovako potrešen u jezero da se baci:

Komentari (2)

Duška

10.09.2018 09:44

Luna je Vladimiru jasno i glasnoj pred svima rekla da ne želi u Zadruzi vezu nikakvu, jer voli još uvek Slobu, ali da mogu biti prijatelji i da se druže samo.Ništa više od toga.Bila je isključiva. Bravo malena, samo napred. glavu gore...Puna podrška vodimo te do pobedeeeeeee

nada

10.09.2018 10:42

Ahahahaha mala za psihijatr sve to radi misleci da je Sloba gleda i da ce se sazaliti ili kupiti publiku - videcemo dali ce se majica oprati za 10 meseci ili ce joj neko namerno ukrasti !!!!!!!!!!