Ljuba Pantović
Screenshoot Youtube
Ljuba Pantović

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Odmah na početku druženja sa Mirkom upitali smo ga zbog čega baš ,,Švedska“, te nam je on otkrio da nije želeo da se javno eksponira.

"Da ne bi mnogi znali ko je i šta, zato smo se odlučili da govori: "Pozdrav za Švedsku"", započinje razgovor Mirko.

Tokom boravka u Beloj kući, Pantovićeva je pokazala jasan stav, ali i još bolju definiicju tela, kao i da su godine za nju samo broj. Sa Ljubinim izabranikom popričali smo i šta ga je privuklo kod nje.

"Kao osoba me je privukla, ja nisam znao ni ko je, ni šta. Vremenom sam je upoznao kao osobu i dopala mi se", dodaje on.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Moja ❤️❤️❤️ @sandrasuboticss @miky_mp_bike @mrs_s.happy Po @matora23 smo otisli posle ❤️

A post shared by IFBB PRO LJUBA PANTOVIC (@ifbb_pro_ljuba_pantovic) on Aug 5, 2019 at 3:09am PDT

Ljuba nije želela da otkriva tačan broj godina otkad je u ljubavi sa svojim izabranikom, rekavši da će on da se izjasni ukoliko bude hteo, te nismo propustili priliku ni to da saznamo. Mirko govori da je u pitanju višegodišnja ljubav.

Mi smo došli u posed fotografije na kojoj se vide Mirkova istetovirana leđa, ali i Ljubina ruka na kojoj sija prsten. Bez uvijanja, Mirko priznaje da je to bio verenički prsten, pa govori da je pre više godina Ljubi poklonio svoj život tim nakitom.

"U pitanju je verenički prsten, već duže vreme smo vereni, ali nismo pričali o tome u javnosti", kaže Mirko.

Aleksandra objavila sliku SA DEČKOM SVOJE MAJKE! Evo kako on izgleda! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 05.08.2019. 11:33 Razotkrivena misterija! Ljuba Pantović, Foto: Dejan Briza Aleksandra Subotić uživala je u jednom restoranu sa majkom Ljubom Pantović, njenim dečkom i Sanjom Stanković. Ona je na Instagram odamah objavila fotografije na kojima su svi vidno raspoloženi, a mnoge je zanimalo kako izgleda Ljubin izabranik kog su u rijalitiju svi zvali "Švedska".

Kako ljuba iza sebe ima bogatu porodicu i to dve ćerke Goranu i Aleksandru Subotić, ali i unuku Magdalenu, upitali smo Mirka kakav odnos ima sa njima. Govori da im je odnos fenomenalan.

"Ekstra nam je odnos, mala je super, obožavam malu i ona mene. Nismo se videli dugo vremena, ali se volimo, kao i sa Aleksandrom. Ja sam jedina osoba koju ona poštuje, nemamo zamerki", rekao je Mirko.

BONUS VIDEO:

Elvin Kadrić izneo šok detalje o Viki Miljković i Zvezdama Granda

 

Komentari (2)

Sava

07.08.2019 09:05

Prevaranti.

Jul

07.08.2019 09:41

KURVA BANDA,ZAJEDNO SA SANJOM.