Ljuba i Aleksandra
screenshot
Ljuba i Aleksandra

screenshot

Ljuba i Aleksandra, Foto: screenshot

Ljuba Pantović, majka rijaliti učesnice Aleksandre Subotić ne može da smisli zeta Davida Dragojevića, a njen razlog za tu mržnju je zaista zabrinjavajući.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Ljuba sumnja da je partner njene ćerke pedofil, jer je, kako tvrdi, primetila da je njenu unuku Magdalenu čudno pipkao dok ju je kupao.

"Glavni razlog što Ljuba ne može da smisli Davida je taj što je uočila nešto što ju je ostavilo bez teksta. Jednom prilikom dok je Dragojević kupao Aleksandrinu ćerku Magdalenu, Subotićka je šaljiv snimak prosledila majci putem Vibera, međutim, tada je Pantovićka primetila nešto što ju je ostavilo bez teksta. Na snimku se jasno videlo da je David na čudan način pipkao Aleksandrino dete dok ju je kupao. Odmah je pokušala ćerki da ukaže na činjenicu da je David bolesna osoba i pedofil i da je odmah trebalo da uoči da Magdalenu dodiruje na bolestan način. Aleksandru je zbunila reakcija njene majke i odmah su upale u žučnu raspravu. Subotićka je Ljubi pokušala da objasni da je sve plod njene mašte i da nema potrebe da bude uzrujana zbog čitave situacije, međutim kako je Ljuba jasno videla o čemu je reč, nastavila je da pljuje Davida, a potom i svoju ćerku. Aleksandra je poludela nakon svih uvreda koje joj je majka preko telefona uputila i to je bio prelomni momenat u kom je krenuo njihov rat", priča izvor i nastavlja:

"Ljuba se bliskim prijateljima u više navrata otvorila i ispričala da će navodno uništiti Davida i da će ćerki rasturiti vezu sa njim. Rekla je: "Ne mogu da verujem da je pustila da joj dete pipa pedofil. Usraću se Dragojeviću u život! Dobro je što sam na vreme videla da je izopačen. Strpaću pedofilčinu u zatvor, u to mogu da se zakunem. Aleksandra mora da otvori oči, ja ne znam čime sam zaslužila da imam ovakvog monstruma od ćerke. Njega ću uništiti, a ćerku ću prevaspitati, dobro im se spremam i nek me se paze". Ljuba je navodno u više navrata Aleksandri pokušala da ukaže na to da odmah treba da se skloni od Davida i da on nije osoba zdravog razuma. Slala joj je poruke u kojima je nastojala da je urazumi i sve je radila iz najbolje namere kao majka koja svom detetu želi da pomogne, ali ništa od toga nije urodilo plodom", tvrdi sagovornik.

Ljuba Pantović

Printscreen

Ljuba Pantović, Foto: Printscreen

U prilog ovih navoda govori priznanje Aleksandre Subotić, koja je pred milionskim auditorijumom otkrila kako je njena majka optužila njenog supruga Davida da je pedofil.

Komentari (6)

ki

05.10.2018 00:04

Sto bi rekli hriscani"Jedan greh druga svud po svetu trazi... Treba nacin varijantu koja je za malo dete najbolja. Mislim da bi joj najbolje bilo sa Ljubom. Ona je deo nje.Ostali su tudji.

011

05.10.2018 08:46

@ki - Ljuba ni svoju decu nije cuvala, a kamoli unuku koju nije videla duzi vremesnki period. Ona je nasla nekome nesto da prigovora, pa ta ista je ostavila svoje dve maloletne cerke na cuvanje svom ljubavniku, pa je taj isti napravio dete Aleksandri. |Ima li ista odvratnije od toga? Zlobna zena koja ne prica ni sa rodjenom majkom niti mladjom cerkom, a sada nasla da moralise.Moze da prica sta god hoce o Davidovoj majci i Karadjordju, ali oni se brinu o tom detetu za razliku od tzv.babe,

Marinela

05.10.2018 02:52

Aleksandra - očajnica, paćenica, nesrećnica, nedoučena, nevaspitana, prevulgarna, zakačila se za Dragojevića kao krpelj, videći u njemu poslednju šansu za preživljavanje, jer je sa celom porodicom u svadji, a navikla na lagodan život i izlaske. Šta je majka Ljuba videla na Viberu, u trenutku kada čovek koji nije otac deteta, kupa tu devojčicu i kako je dodiruje, to samo Ljuba zna, dok se Aleksandra pravi nevešta. Nisu tu čista posla, nije Ljuba poludela ni zbog čega!

Saša

05.10.2018 05:43

Sa kojom Ljubom? Roditi dete,biti baka detetu , nije dovoljna bioloska veza. Da sam joj dete ja bi je tuzila. Ovakve izjave se granice sa zdravom pamecu.

Daki

05.10.2018 05:52

Ljuba da je prava majka, trebala bi reci dobro je Aleks nasla momka koji je ne udara i ne zlostavlja. Ljuba je svoju pamet pokazala, ne treba dalje pricati kad sevidi ko su joj projasnji tipovi.

Nena

05.10.2018 06:33

Kasno se setila da vaspitava kcerku. Lutala je po svetu dok je dete bilo ili samo ili kod babe I dede, pa opet samo. Na kraju je majka ostavila na cuvanje momku.DEWAT