Ljuba i Aleksandra
printscreen
Ljuba i Aleksandra

printscreen

Ljuba i Aleksandra, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Kako će ona to da plati? Odakle? Ko će njoj da pomogne? Ona u spoljnom svetu nema nikoga, ni prijatelja, ni nekog bliskog. Od svih se izolovala od kako je u vezi sa Davidom, potpuno su se odsekli od sveta", ispričala je Ljuba Pantović.

Podsećamo, Subotićeva je zbog fizičkog napada automatski izbačena iz rijalitija, uz to će televiziji "Pink" morati da plati kaznu od 50.000 evra, neće dobiti honorar za dosadašnje učešće, a produkcija je najavila i tužbu.

Aleksandra je, inače, priznala da je namerno izazvala ovaj incident kako bi napustila rijaliti.

"Zadrugari, doneli smo zvaničnu odluku da zbog udarca Aleksandra bude diskvalifikovana. RTV Pink ima pravo da diskvalifikuje i da traži kaznu od 50.000e. Aleksandru ćemo tužiti i napominjemo da njoj ne pripada novčana nagrada za dosadašnje učestvovanje u Zadruzi", pisalo je u pismu Velikog šefa.

Iako su mnogi očekivali da će se pokajati zbog onoga što je učinila i uputiti izvinjenje Mini, Aleksandra to nije uradila, već je po izlasku iz "Zadruge" poručila sledeće.

"Jedino što me boli, jeste to što neću biti uz tebe... Volim te najviše na svetu... Sada i zauvek", napisala je Aleksandra uz fotografiju na kojoj ljubi Davida.

Komentari (2)

zloca

08.01.2019 15:46

Agresivna mala,familijarna deformacija.

Sava

08.01.2019 20:01

Ako je mami žao, neka ide da pomogne Sandru.