Aleksandra i Ljuba
Screenshoot Youtube
Aleksandra i Ljuba

Screenshoot Youtube

Aleksandra i Ljuba, Foto: Screenshoot Youtube

Branislav Radonić Brendon je započeo raspravu sa Karađorđem, a Aleksandra je odmah skočila u odbranu svog oca. U sukob se umešala i Ljuba, a onda je izbio totalni haos.

"Narkomanu, promeni dilera!", rekla je Ljuba Karađorđu.

PROČITAJTE JOŠ:

"Promeni ti dilera, jer nisi ni ti mama dete, i ti voliš isto. Nije on jedini", rekla joj je Aleksandra, a onda je počela da pominje svog oca Karađorđa, koji se za to vreme samo smeškao.

"Lažeš za silovanje! Lažeš da te tukao, ti si njega tukla! Klošari, došli ste preko mene ovde. Tebi je davao pare, tebe je izgradio, zbog tebe je propao, zbog tebe mu je sve zapaljeno i sve je to zbog tebe doživeo! I dan danas je zaljubljen u tebe i ti to zloupotrebljavaš i se*eš se po njemu! Veliki mangupe, u pi*ku materinu! Nisi ti nikakva šampionka, ti si žena koju je ovaj čovek izgradio i zbog koje je robijao! Ti si žena koja je živela u hotelima, trošila si pare za koje si znala da su iz pljačke, što si trošila ako si toliko moralna?", vikala je Aleksandra.

Ljuba Pantović

Screenshoot Youtube

Ljuba Pantović , Foto: Screenshoot Youtube

"Sram te bilo! Ti si bolesna! Možeš samo da me mrziš!", rekla joj je Ljuba.

"Sve si mu pare spiskala. On ostavi nama džipa da se deca voze, ti si ga prodala i otišla... Pozdrav za Srkija iz Borče, njenog bivšeg dečka kojem je ona poslala pare! Nezahvalna bolesnice"! vikala je Aleksandra.

"Dete, ti si bolesna! Bolesni lažov! Ti mene mrziš, vidi ti se u očima! Možeš da pričaš šta hoćeš, devojčice...", uzvratila joj je majka.

"Šta će tebi sa 17 godina oružje? Šta će tebi sa 17 godina hekler? Znam sve, sve mi je baka ispričala" govorila je Aleksandra.

Aleksandra Subotić

Screenshoot Youtube

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

"Ajde odglumi jednu trudnoću još i pobačaj, glumili ste za 3.000 evra! Znaju svi... Postoji snimak! Vidi ti se uložak, trudnice! Mrziš me otkad si bila mala!", govorila joj je Ljuba.

"Vodila si decu dok se ti je*eš! Sad imam 22 godine i trpim tebe, matoru klošarku u rijalitiju! A ti si svoju decu i muža šutnula da bi mogla da se je*eš i da sprčkavaš njegove pare!", rekla je Aleksandra.

"Pozdravili te Arapi!", odgovorila joj je Ljuba.

"Jao, kako si glupa! Zar sam ja ovo rodila, je*ote! Radim na crno? Haha. Zanimljivo da redovno dobijam povrat poreza... A ti si u inostranstvu bila samo kad se grebeš za fanove... Tuži me, baš jedva čekam", rekla je Ljuba kada joj je Aleksandra rekla da čak i ne živi u Švedskoj.

"Poganušo pogana od 40 godina! Narkomanko raspala! Bludnice i narkomanko!", nastavljala je Aleksandra. Sukob možete pogledati u nastavku.

 

Komentari (8)

Evelyn Krimova

06.12.2018 10:48

Ljuba Pantovic bi trebala u misju rupu da se sakrije, zbog svega sto je sinoc izgovorila svom detetu. Da li je moguce da ona ne shvata da je to njena sramota najvise! Kakva god da je Aleksandra, dobra je od ovakvih roditelja!

Lilihip

06.12.2018 19:03

@Evelyn Krimova - A ćerka mogla da širi noge maminom prijatelju. Ta veza je trajala 6 god. Aleksandra i dan danas voli Čabarkapu. Govorila je u Parovima da ga voli najviše na svetu. Treba uvesti Čabarkapu u Zadrugu!

nada

06.12.2018 10:48

Fina neka porodica !!!!!!!!!!

Mila

06.12.2018 10:50

Kakva je ovo porodica?

lili

06.12.2018 12:02

Čitam i ne verujem...ma da li je ovo moguće?Jel moguće da ovo uopšte postoji?Straaašnoooo....

komšinic

06.12.2018 19:00

@lili - Ona je u Parovima na tv Hepiju tako napadala danima oca Karadjordja. Mala je opasna i mnogo laže. Ona voli samo pare. NJu ni dete ne interesuje pa već je god. u Rijalitu. Bila u Parovima nekoliko god.

Sumadinac

06.12.2018 12:35

6 godina traje ova fama subotic pantovic i to javno! Elem ovo je tragedija jedne porodice i medjuljuskim odnosima! Njima je najbolje da zaborave jedni na druge nekih narednih 20tak godina! Ono sto ke sigurno da ce mala pre ili kasnije da se vrati tati ili mami kuci ne zna nista da rsdi niti ima od cega da zivi, onog momenta kad je bude raspustio njen deckic

mima

06.12.2018 19:02

Trebaju se svi zavuci u misiju rupu.. Aleksandra treba postovati ako nista drugo bar onih devet meseci sto je bila u majcinom stomaku a ova treba da se stidi sta je ugradila i sta je stvorila.. Toliko bolesno..