ONA JE TREBALA DA POBEDI! Lepi Mića IZRIBAO Draganu Mitar uživo u programu: "Rekao sam ti - NEMOJ DA LAŽEŠ!"

Dragana Mitar gostovala je u emisiji "Narod pita", gde je ispričala svoju tužnu situaciju sa suprugom u koju je dospela nakon što je izašla iz Zadruge.

Lepi Mića
Lepi Mića, Foto: Alo / Dejan Briza

Lepi Mića je kao nekadašnji rijaliti prijatelj Dragane Mitar ustao i pred svima joj ukazao na greške za koje smatra da je pravila, a koje su je dovele do suza u studiju.

 

"Rekao sam joj fino "Dragana, nemoj da ležeš. Ona je došla do pola, i stala. Onda se orkenula zidu i rekla "Siki je super, Siki pozdravljam te". Ona kapira sa zakašnjenjem, ona je u romingu. Ja sam se tada sekirao zbog nje, a sada sam pukao. Govorio sam joj mani se Ljube Pantović, a onda se družila sa njom zbog cigare i kafe. Kad nekog zavolim, treba mi dosta vremena da ga otpišem. Ja sam joj pričao na vreme to kaži. Neka te razapnu, da, nisi radila nikakva emek dela, ali si priznala, to narod poštuje. A ona je posle toga počela da laže. Ne znam što. Ja ne podržavam prevaru, ja sam to njoj pričao. Dragana je normalna žena, nije budaletina, i kaži da si ušla u Zadrugu da jednom u životu stvoriš nešto svoje. I ona je uradila strašnu grešku, posle rijalitija vratila se tamo na kazan. Kad jednom odeš, ne vraćaj se, to je kraj", vikao je jedan od najiskusnijih rijaliti igrača u studiju.

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Youtube


PORED SINA TRAŽE JOJ I PARE Dragani Mitar ODUZIMAJU DETE zbog Zadruge! Objavila zvanična dokumenta i MOLI za pomoć!

"Ona je trebala da pobedi u rijalitiju, ona je imala priču", zaključio je vidno potreseni Mića.

Pogledajte BONUS video:

Nova emisija na alo.rs! Poznata pevačica se preznojila dok je odgovarala na NJEGOV KOMENTAR!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi