Miljana Kulić
Screenshot Youtube
Miljana Kulić

Rajko Ristić/Alo!

Miljana Kulić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Kulićeva će u septembru da uđe u „Zadrugu 3“, ali je od „Pinka“ dobila posebne zahteve ako želi da ponovo živi na imanju u Šimanovcima. Prethodne sezone ona je ušla s majkom Marijom i sinom Željkom, a ove će morati da uđe sa dečkom.

"Miljana je prošle sezone dva puta bežala iz rijalitija i posle je bila diskvalifikovana i do kraja se više nije vraćala u „Belu kuću“, međutim, ružičasta televizija ne može bez nje. Ona je odličan rijaliti igrač i uvek može da podigne gledanost, a ima i veliki broj ljudi koji je podržava. Međutim, sada je produkcija imala poseban zahtev za nju, da uđe sa svojim dečkom. Ono što je najveći problem za Nišlijku jeste što ona trenutno nema emotivnog partnera", kaže izvor za „Alo!“ i dodaje da je Kulićeva bila presrećna što joj je „Pink“ produkcija dala šansu da uđe ponovo u rijaliti, ali da joj je veoma teško da ispuni ovaj zahtev.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Printscreen

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Foto: Printscreen

"Otkad je dobila poziv, Kulićeva se svim silama trudi da nađe dečka koji će želeti da uđe sa njom u rijaliti, ali joj to ne polazi za rukom. Ona je pokušala nekoliko puta i da se čuje sa bivšim momkom Lazarom Čolićem Zolom, ali on nije želeo nikakav kontakt sa njom. Kada je od njega odustala, na moru u Crnoj Gori bacila se u promet. Upoznala je jednog dečka kog je pokušala da „obrlati“ obećavajući mu lagodan život i popularnost, ali on je ipak odustao. Ona ne odustaje jer njoj život u ovakvom šou-programu veoma prija, a i potreban joj je novac. Produkcija joj je dala još tri nedelje da nađe nekog ko će da uđe sa njom, a ako to ne uspe, moraće da nađe novi način kako da se uvuče u rijaliti koji počinje u septembru ove godine", rekao je izvor. 

Ovako je Miljana Kulić uhodila pevače! Mitrovićevu majku je PRETUKLA, a Saši Popoviću je napravila pakao od života!

AUTOR: Espreso/B.Z. DATUM I VREME: 09.08.2019. 11:02 Miljana Kulić je stekla veliku pažnju javnosti od kada se pojavila u rijalitiju 2015. godine. Miljana Kulić, Foto: Dejan Briza/Alo! Njena opsesija bili su pevači, posebno Zvezde Granda, uhodila ih je i proganjala, od nje im nije bilo spasa.

BONUS VIDEO:

Udaje se Anastasija Ražnatović?! Otkrivamo sve detalje njenog odnosa sa Đorđem Kuljićem

 

Komentari (1)

juca

15.08.2019 16:32

reseno Ima zolonja koliko hoces.