Vlada Perović
Screenshoot Youtube
Vlada Perović

Screenshoot Youtube

Vlada Perović, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

 

- Suzanu je Vlada podržao čim je prihvatila poziv da uđe u Zadrugu. Dugo su pričali o tome pred kakvim će se izazovima naći pred kamerama, a Perovićka je mužu objasnila da će biti onakva kakva jeste i da ne postoji šansa da ga prevari. To je kratko trajalo, a kad je produkcija pustila snimak na kom se vidi da se Miki i Suzana ljube, Vlada je poludeo. Nije mogao da veruje šta njegova žena radi, a u trenutku kad je snimak prikazan, Perović je bio kod kuće sa nekoliko prijatelja i gledao rijaliti. Nakon scena koje je video ostao je u šoku, a posle je doživeo nervni slom - za "Srpski telegraf" priča izvor blizak estradnom menadžeru i Suzaninom suprugu.

Miki i Suzana

Screenshoot Youtube

Miki i Suzana, Foto: Screenshoot Youtube

Kako izvor dalje navodi, Vlada je odmah rekao da će da pregovara sa produkcijom oko svog ulaska u rijaliti, kako bi sprečio da mu Miki preotme ženu.

- Vlada je sa Suzanom u skladnom braku već dugo i danima se ne oseća dobro zbog toga što ga je prevarila u rijalitiju. Rekao je prijatelju da će se svim silama boriti da uđe u rijaliti i da reši sve sa suprugom. Rekao je: "Suzani ću da očitam bukvicu čim uđem, a Miki će naje*ati. Ne znam samo čime sam zaslužo da mi ovo uradi, ovo je moj poraz". Vlada non-stop priča kako će u rijalitiju napraviti haos jer je temperamentan isto kao i Đuričić, pa će biti dobro ako ne dođe do krvoprolića - smatra izvor.

Perović nije previše želeo da komentariše pa je kratko poručio:

- Trenutno sam na putu i više ne želim da komentarišem ništa vezano za rijaliti, za sada. Uskoro će sve biti jasno - rekao je estradni menadžer za "Srpski telegraf".

 

Komentari (3)

Milica

02.12.2018 22:56

I u rijalitiju moze biti opasno ucestvovati.

Siniša

02.12.2018 23:39

Trebalo bi u Zadrugu ubaciti i Lepu Lukić, Vladinu bivšu devojku.

goga

03.12.2018 15:07

Koji muž,pa koliko znam oni su razvedeni ,šta foliraju ,pa ućiće zbog novca a ne zbog suzane.