Kristijan Golubović
Rajko Ristić/Alo!
Kristijan Golubović

Rajko Ristić/Alo!

Kristijan Golubović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Kristijan Golubović ispričao je sve što zna o porodici Subotić i Aleksandru Čabarkapi, do detalja je opisao njihove neraščišćene odnose. On se pre par godina iz zatvora javio novinarima i ispričao jezive detalje njegovog poznanstva sa Čabarkapom.

PROČITAJTE JOŠ: 

 

- Mislim da 2010. sam se nalazio u okružnom zatvoru kada su doveli Aleksandra Čavarkapu. Čim je ušao u sobu po stvarima i manirima se videlo da se radi o jednom velikom klošaru. Opomenu sam ga da bude fin, normalan, da ne moram da ga edukujem fizički. Niko nije s njim pričao 12-13 sati sve dok ga nisam izmlatio i oteram i sobe. Mene su upozorili da je veliki cinkaroš i smrad. Počeo da se trese i cimao sam ga da se ustane, ali on se valjao po podu i kukao. Derao se kao jarac, a on se tom prilikom usrao u bokserice. To mogu da potvrde i stražari koji su došli po njega. Čuo sam da je u Zabeli dobio nove batine. Taj klošar ima više dela nego Ivo Andrić. Slušam tu jadnu i polugolu voštanu lutku Aleksandru Subotić kako bljuje laži koji joj je ispričao mamin j.bač kako ja maltretiram ljude. On je patološki lažov - započeo je priču Kristijan.

Aleksandra Subotić, Aleksandar Čabarkapa, Stanija

Vladimir Marković/Alo/Printscree

Aleksandra Subotić, Aleksandar Čabarkapa, Stanija, Foto: Vladimir Marković/Alo/Printscree

- Slušam onu mučenu Aleksandru Subotić kako muca u lažima stideći da kaže pravi uzrok svih problema njene porodice. Njenog oca Karađorđa upoznao sam još u osnovnoj školi, bio je hevi metalac sa dugom kosom i držao se po strani od ostalog društva. Bio je sam po sebi uvek čudan. Pošto je bio krupan i visok na red je došao i test odmeravanja snage pesnicama. Jednog dana sam ga izazvao na fer plej tuču i pobedio ga, pružili smo ruku jedno drugome i ostali u najnormalnijim odnosima.Prošle su godine, a u voždovački klan preko Borisa Petkova ušao je i Karađorđe koji se nije razdvajao od Petkova. Kada su pravi kriminalci krenuli u lov na taj čopor narkomana, svi su morali da se izjasne da li su sa nujima ili protiv njih. U Batajnici 1994. godine u centru sukoba našao sam se sa Petkovim i Karađorđem i oni su se izjasnili da se neće mešati u naš konflikt sa voždovačkim klanom jer ih ne interesuju i pružili ruku. Treći put u životu srećem >Karađorđa sa suprugom Ljubom Pantović kod zajedničkog poznanika u Kaluđerici. Ljuba i karađorđe su mi nudili nešto da kupim od njih, ne mogu tačno da se setim ali do tog dila nije došlo. Uz svo poštovanje prema Karađorđu nisam mogao a da ne primetim unakaženost njegove supruge Ljube Pantović. To je bilo telo nabildovanog muškarca sa glavom koja ima par crta ženskog bića. Telo ugljenisano od solarijuma, telo pregruvano anabolicima i raznoraznom hemijom, čak se i njena koža tako osećala. I ako mi se gadi takva građa kod žena ja mnogo poštujem mukotrpan trud i masu odricanja bodibildera zarad takvog izgleda koji je sve samo ne zdrav, lep i prirodan - rekao je Kristijan i krenuo o trouglu:

Aleksandra Subotić, Ljuba Pantović, Aleksandar Čabarkapa

Printscreen

Aleksandra Subotić, Ljuba Pantović, Aleksandar Čabarkapa, Foto: Printscreen