Kobna greška produkcije: U programu uživo pokazali ovo! Čulo se NE, ali kasno! Ona je prebledela (VIDEO)

Ostali su bez reči

Zadruga
Zadruga, Foto: Printscreen

U rijalitiju "Zadruga" svake srede emituje se emisija radio "Amnezija" koju vode Bora Santana i Bane Čolak. Ukućani su se udobno smestili, a voditeljski dvojac se uputio ka stidiju gde će pretresti sve aktuelnosti iz Bele kuće. Međutim, došlo je do iznenađenja produkcije zbog čega su se svi zbunili, a neki i prebledeli od straha.

"Dragi gledaoci i slušaoci, kao što ste navikli, uz vas su Bora Santana i Bane Čolak, ali od sada ćemo imati i jednu novinu i osveženje. Od sada će naša pomoć, nova učesnica programa i konsultant biti Višnja Petrović", rekao je Bora.

Ove srede će na tapetu biti ovonedeljni potrčci Aleksandra Subotić i Branislav Radonić Brendon, novi zadrugari, ali i pikanterije sa noćašnje burne žurke.

Ipak, u jednom momentu emitovanja "Amnezije" produkcija je napravila fatalnu grešku, te je u program uživo pustila novu pesmu Kije i Stoje "Ko bi rekao".

Zbunjeni Bane i Bora su počeli da mašu rukama i viču "ne" jer se ovo desilo skroz nepranirano, ali ni njima nije bilo jasno šta čuju, s obzirom da Zadrugari nemaju kontakata sa spoljnim svetom.

Pogledajte kako je sve izgledalo i dobro obratite pažnju na Lunin izraz lica. Očigledno joj uopšte nije bilo prijatno.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: NAMERNO
  13/12/2018 - 09:48
  Ko uopšte veruje, da je pesma puštena greškom? Mislim, da je itekako puštena namerno - totalno neprofesionalno. Možda umesto više, dobit će MANJE glasova i para zbog ovakve "zaj*banc*je?
 • Korisnik: jalajala
  13/12/2018 - 09:16
  Hahahaha fatalna greška?Provokacija. Pa posle Kijenine pesme pustili i Zlobinu.Greška za greškom, šatro!Ja ne znam koji je IQ ljudi koji ovo shvataju iole ozbiljno!
 • Korisnik: Tea
  12/12/2018 - 22:05
  A i pesma je ubilo se, bez-veze skroz na skroz!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi