Sloba Radanović
Alo.rs
Tamara Đurić

Alo!/ Nenad Vujanović

Tamara Đurić, Foto: Alo!/ Nenad Vujanović

Radanović i Đurićeva našli su se zajedno u emisiji kod Ognjena Amidžića i već tada je bilo jasno da pevač gaji velike simpatije prema njoj.

Pročitajte i:

Ono što je gledaoce najviše šokiralo jeste činjenica da je na pitanje voditeljke koga bi između Kije i Tamare izabrao da spasi kada bi došlo do potopa planete, istog trenutka izgovorio "Tamaru".

Osim toga, na komentare voditelja i ostalih gostiju da se očigledno zaljubio zagonetno se smeškao, ne želeći da porekne da je upravo ona ukrala njegovo srce.

U toku pauze emisije Sloba je želeo da se priblži Tamari, zbog čega joj je prišao, pa su svaki slobodni minut proveli zajedno razgovarajući i ispijajući vino.

Izvor koji se našao u Šimanovcima otkrio nam je da je pevač direktno pokazao koliko ga je Đurićeva oborila sa nogu.

 

Tamara Đurić

Privatna arhiva

Tamara Đurić, Foto: Privatna arhiva

- Prišao joj je čim se završio prvi blok, na toj prvoj pauzi i počeli su da razgovaraju. Sve vreme su se smejali i bilo je simpatično gledati ih. Sloba joj je doneo vino i nije skidao pogled sa nje. Pričali su o svemu, a kako Tamara obožava da se šali, videlo se da mu je više nego prijatno što provodi vreme sa njom. U njegovom udvaranju je i proletela pauza - kaže izvor za Alo!

Iako je Radanović otvoreno pokazao koliko mu se pevačica dopada, mogao bi da naiđe na oštru osudu od strane bivše supruge Kristine Kije Kockar, budući da je u nekoliko navrata jasno stavila do znanja da Đurićevu ne može da podnese.

Kija Kockar

Alo!/ Dejan Briza

Kija Kockar, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Podsetimo, rat između Tamare i Kije trajao je nedeljama, pa bi reakcija Kockareve na to što joj je bivši suprug odlepio sa pevačicom i jednom od najatraktivnijih devojaka sa javne scene mogla da bude više nego burna.

Pročitajte još:

Komentari (3)

nedjo

19.09.2018 23:11

sunce ti poljubim ,dokle više

Nele

19.09.2018 23:15

Bla, bla, bla....truc! Svima izasla nova pesma pa ajde da se podsetimo na doticne kvazi pevacice i seoskog djilkosa sa lepim glasom! Inace mogu da pune trecerazredne hale po ino trzistu u zaseocima!

Seka

20.09.2018 00:04

Kija ima da pocupa ono malo kose sto joj je ostalo na glavi od muke. Sta ce Boba je ne sljivi 2%!