Kija Kockar
Dejan Briza/Alo!
Kija Kockar

Dejan Briza/Alo!

Kija Kockar, Foto: Dejan Briza/Alo!

Kija Kockar je do pre nekoliko meseci bila glavni akter u "Zadruzi" punih devet meseci. Na pitanje da li misli da će ova sezona nadmašiti prethodnu, otvoreno govori.

"Svaka sezona ima ono po čemu je posebna. Po mom skromnom mišljenju, nisam sigurna da ova može da ima toliku gledanost kao ona naša. Međutim, sve može da se promeni preko noći kao što je to bilo kada smo mi bili u kući. Generalno imam prilike da vidim ulazi veliki broj interesantnih ličnosti i da će biti i te kako zabavno", ističe bivša pobednica Kija Kockar, i dodaje:

"Sigurna sam da neću ući u kuću kao takmičar, ali svakako ću raditi nešto što je vezano za ovu drugu sezonu, što još uvek ne mogu da otkrijem. Meni je taj rijaliti učinio da budem ono što danas jesam, Biće prilike da u nekom narednom razgovoru pričamo o tome", izjavila je Kija Kockar.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

? Dress @mon_tresor_couture Shoes @lyubovbyaxb Hair @mister_x_hairspa Make Up @zeljkaj

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Sep 6, 2018 at 3:35pm PDT

Kako se u javnosti nagađalo da će ona verovatno preuzeti stolicu Dušice Jakovljević i postati nova voditeljka, te dobiti još jednu funkciju u životu, do toga zapravo uopšte neće doći. Ona kaže da nema aspiracija za te projekte.

"Zasad uopšte nemam želju da vodim bilo kakve emisije ili tome slično. Čak ne znam ni da li bih se u tome posebno snašla, jer želim da se isključivo posvetim pevanju i nastupima. To me čini srećnom i zadovoljnom, a i kako kažu mnogo mudriji ljudi, ono što te čini srećnim ne treba menjati. Posvećena sam građenju muzičke karijere i to je ono čime isključivo želim da se bavim u narednim godinama", u dahu je rekla novopečena pevačica, i objasnila da joj na mobilni telefon konstantno stižu pozivi sa novim ponudama.

"Ne želim da se upuštam u bilo kakve projekte ako znam da trenutno ne mogu da dam maksimum sebe. Sve u životu treba raditi postepeno i konstantno se truditi da se što je moguće više usavršavaš", rekla je Kija.

Komentari (7)

nema vremena

08.09.2018 22:20

mala nema vremena, treba pljuvati Lunu i Slobu, ćitati i pisati komentare - to je bolje nego plaćati botove - ima već dugove zbog toga? Sve je moguće, dragi moji.

zmija na grudima

08.09.2018 22:23

hvalite je, dižite, ali sutra kad zauzme vaše mesto bez žaljenja, molim. I glupost se plaća, hahaha

autoput

08.09.2018 22:26

već je na autoputu gaženja po mulju, samo joj niko još nije "nacrtao" ili ona to ITEKAKO VEĆ VRLO DOBRO ZNA? Dala baba dinar da uđe u kolo a 5 da izađe?

već si

08.09.2018 22:27

mala greška - ne BIĆU nego već jesi deo zadruge? Pa ja mislim, da si baš za tamo. WC ćeka.

ivan bg

09.09.2018 00:32

Kija, obozavam te ! ?

? ? ?

09.09.2018 13:51

@ivan bg - I ja obozavam Kiju. Ozenjen sam ali je obozavam iz daljine.

Razija

09.09.2018 06:54

Razija, stvarno si pukla.