Željko Kija
printscreen
Željko Kija

printscreen

Željko Kija, Foto: printscreen

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone, poželela je, putem svog Instagram profila, sreću na večerašnjem otvaranju "Zadruge 3", a onda otkrila po čemu će pamtiti svoje učešće u rijalitiju.

- Pa mislim da je to svima jasno, po pobedi - bila je kratka Kija, koja je priznala da bi u "Zadrugu" ponovo ušla, ali za milion evra. Onda se postavlja logičko pitanje da li je pevačica možda bankrotirala, kada toliko novca traži?

PROČITAJTE JOŠ:

 

Pevačica je priznala da nema puno vremena da sedi i gleda televiziju, ali će "Zadrugu" pratiti na alternativne načine.

Maca potpisao ugovore i za Zadrugu i za Parove?! Isplivale poverljive informacije, nastaće skandal!

AUTOR: Kurir/I. M. DATUM I VREME: 06.09.2019. 09:55 Šok! Dragan Marinković Maca, Foto: Screenshoot Youtube Poslednjih dana, dosta se pisalo o angažmanu poznatog glumca Dragana Marinkovića Mace u nekom od popularnih rijalitija. TEŠKO MI JE, NISAM OVO HTELA! Luna Đogani lila suze u programu uživo! Nije mogla da se kontroliše, pa se uhvatila za glavu!

Kija Kockar

Dejan Briza/Alo!

Kija Kockar, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Pratiću sigurno preko Jutjuba i preko Instagrama, jer stvarno nemam vremena drugačije, a i tu su najzanimljivi snimci - kroz smeh je rekla Kija.

BONUS VIDEO:

Miroslava Mima Živković otkrila šta će uraditi ako je neko napadne u Zadruzi!

 

Komentari (6)

Sanja

06.09.2019 17:49

Ova Zena toliko precenjuje sebe da je to nesto strasno!!!!Da joj Taj Zeljko nije namestio pobedu nikada Ali bas nikada ne bi pobedila!!!!

Sandra

06.09.2019 18:09

Hahaha po kojoj to lohici neko ko je bankrotirao trazi milion evra za ulaza pri tom znajuci da nece uci? Vrlo vam je jaka logika.

lea

06.09.2019 18:25

Ova prosečna ženica nije vredna,u svojoj ludoj glavi umislila da će joj neko dati te pare.Šta misli,da nas malo edukuje ? Prestani više lupetati,dosadila si ženo

Soni

06.09.2019 18:39

Obzirom da je manipulator i prevarant..... ne želimo da je gledamo... dosta više njenih laži...Nema ona više šta da pokaže, sem da se još po neki put kresne u Zadruzi sa Fićkom vodeći računa ovoga puta da ne razbiju WC šolju. Ogrezla je samoživa u pakosti i zlobi...

Sanja

06.09.2019 21:02

Bravo Kija,a vi samo mislite da je bankrotirala?naslov vauuu

??????

07.09.2019 20:00

Ona glumi zrtvu , a "naivna " je kao francuska sobarica. Godinu dana pljuje ex muza. Tu temu je izeksploatisala . Nema sta da pokaze.