Kija i Sloba
Screenshoot
Kija i Sloba

Screenshoot

Kija i Sloba, Foto: Screenshoot

Pobednica "Zadruge" i pevačica Kija Kockar i njen bivši suprug Sloba Radanović našli su se u neprijatnoj situaciji kada su se u javnosti pojavile poruke koje su njih dvoje navodno razmenjivali, dok je zapravo reč o fotomontaži.

PROČITAJTE JOŠ:

U porukama koje su počele da kruže internetom Kija Kockar navodno poručuje Slobi da podržava svoju bivšu devojku Lunu Đogani, dok joj pevač govori da neće da se svađa zbog blogerke.

Osim Lune, pominju se i pevačevi poslovni saradnici, a Sloba je demantovao da je ova prepiska verodostojna i, kako kaže, reč je o fotomontaži zbog koje je spreman da uloži i tužbu budući da su oboje šokirani onim što se desilo.

"U javnosti su se pojavile navodne poruke između mene i moje bivše supruge koje su ništa drugo do montaža. Nije mi jasno kako nekome mogu da padnu ovakve stvari na pamet? Nikada ne bih napisao takve stvari. Ružno je i da se u priču uvlače ljudi koji nemaju nikakve veze sa rijalitijem, već su moji poslovni partneri. Zaista sam zgrožen i razmišljam o tužbi", rekao je Sloba.

Komentari (4)

kokolo

22.09.2018 09:55

ostavite više ovo dvoje na miru. Novinari gde će vam duša!

Pera

23.09.2018 11:20

@kokolo - Mole se novinari da pišu istinu. Da ne izmišljaju vesti.

Cile

22.09.2018 10:36

Novinari sada mnogo lažu. Važno im da prodaju novine. Istina im nije važna.

mck

22.09.2018 12:10

Nisu se razveli i nece. To su dve bolesne osobe stvorene jedni za drugog. On je BI a ona radodajka. Ko ce ih normalan hteti?!