Karađorđe Subotić
Printscreen
Karađorđe Subotić

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

NIKO NE ZNA GDE SE NALAZI Karađorđe POBEGAO iz Zadruge! Razvalio prozor i izleteo napolje, Aleksandra molila OBEZBEĐENJE da ga vrati

RASKRINKANI Ljuba i Karađorđe na pragu POMIRENJA: Sve bio dogovor, nikad nisu prestali da se VOLE? (VIDEO)

NEDOSTAJE JOJ! Aleksandra Subotić PRIZNALA da želi POMIRENJE! Daleko od svih otkrila šta će da učini! (VIDEO)

 

Naime, njega su pitali da objasni zašto je odbio zadatke u toku nedeljnog izazova, a reč je o lakirarnju noktiju i depilaciji.

Ovo što je uradio ne bi toliko pogodilo zadrugare, da nisu dobili kolektivnu kaznu u vidu ukidanja nedeljnog honorara.

"Ja to nikada ne bih radio. Mazanje noktiju, depilacija, ništa što menja strukturu ličnosti. Ta priča o kolektivnoj kazni je glupa, jer ja sam odbio zadatak. Sve ovo je ponižavanje muškog roda", rekao je Karađorđe i dodao da nema ništa protiv gej populacije.

Karađorđe Subotić

Printscreen

Foto: Printscreen

Onda se umešala Ljuba Pantović i rekla mu da on nije dovoljno veliki muškarac.

"Muškarčino, muškarčina prva misli na svoju porodicu, a ti to nikada nisi mislio. Ti si svoj lažni ponos mogao da obuzdaš. Danas svi muškarci to rade i to nema veze sa seksualnim opredeljenjem", rekla je Ljuba.

"Moj otac je zadrt čovek, on ima pedeset i kusur godina. Bio je u zatvoru i on verovatno misli kako će njegove kolege iz zatvora na to da reaguju", rekla je Aleks.

Zadrugari su se pitali zašto je Karađorđe odbio ovakav zadatak, ako nema problema sa svojim seksualnim opredeljenjem. Ovakava stav prema lakiranju noktiju i depilaciji od strane Karađorđa, uzrokovao je da svi posumljaju u Karađorđevo seksualno opredeljenje.