NA RUBU DA ZAVRŠI U BOLNICI! Karađorđe napisao ljubavno pismo Dorotei! Njena majka kipti od besa: To što on radi je BOLESNO! (VIDEO)

Zadrugari ostali šokirani Karađorđevim potezom!

Dorotea
Dorotea, Foto: Screenshoot Youtube

Doroteina majka, Dragana Jovanović, nema lepo mišljenje o Subotiću, pa je ispričala koliko je loše podnela situaciju sa Doroteom i Karađorđem.

 

Pre samo nekoliko dana, Karađorđe Subotić svojoj cimerki iz Bele kuće, Dorotei Jovanović napisao je ljubavno pismo:

"Živim život sinji, u sobi poput laži. Živim život sinji, a ne znam šta će da bude. Ova bol ima svoju visoku cenu, komad po komad rasipa dušu i daje je njemu. Produžavam i po stoti put se ranjavam, ne prestajem da se borim."

Doroteina majka, Dragana Jovanović, nema lepo mišljenje o Subotiću:

"Znate kako, ne da ne podržavam, naravno da ne podržavam, ja to vidim kao vid bolesti, verujte mi. Ja protiv njega nemam ništa. Čitava noć mi je prošla u teškom ludilu, bilo mi je toliko žao. Ovo mi je bio najveći stres, jer ako sam ja bila sinoć na rubu da završim u bolnici zbog mog zdrastvenog stanja, apsolutno me je potresla cela situacija. Nije zaslužila ovoliko ponižavanje, nije normalno komplentno dešavanje. Ne znam odakle njemu pravo da tako nešto pokuša?", započela je Dragana priču za portal Pinka.

Karađorđe, Dorotea
Karađorđe, Dorotea, Foto: Screenshot Youtube

Dragana se prisetila Karađorđevog gesta kada se skinuo kraj bazena, dok je njegova ćerka bila još u rijalitiju:

"Šta mogu da mislim? Gledala sam ga kao Aleksandrinog oca i tu je bio kraj! On joj može biti kao otac, ali ne ide, ovako ne ide. Karađorđa treba da bude sramota, prvo njegovog deteta! Njegovo skidanje na bazenu, to nije bilo u redu da uradi ispred svog deteta, neću da razumem to. Ja nisam znala šta ću od sebe", izjavila je vidno uznemirena Dragana.

Doroteina majka imala je jasnu poruku za pčelara iz Kupinova:

"Bilo mi je teško kada sam gledala Mikija i njegovo ponašanje prema Dorotei. A Miki bi trebalo da se pozabavi svojim klipovima iz toaleta, sa Suzanom. Koga zanima njegovo mišljenje? Samo isprani mozgovi, njegovo mišljenje nikog ne zanima", izjasnila se Dragana.

U nastavku teksta pogledajte trenutak kada je Karađorđe pred svima Dorotei poklonio cveće u ime njihovog odnosa, ali i njenu burnu reakciju.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi