Karađorđe Subotić
Screenshoot Youtube
Karađorđe Subotić

Nenad Vujanović/Alo!

Karađorđe Subotić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Poznato je široj javnosti da je tokom prvog boravka Aleksandre Subotić u rijaliti programu "Zadruga 2", njeno dete, Magdalenu, čuvala majka Davida Dragojevića, Biljana. Kada je David odlučio da se upusti u vezu sa Anom Korać, naišao je na osudu od strane Biljane. Međutim, nakon Aleksandrinog povratka u Belu kuću, Davidova majka je osudila njeno ponašanje i stala u odbranu svog sina.

PROČITAJTE JOŠ:

Luna Đogani i Marko Miljković

printscreen

 

S obzirom na to da je Karađorđe Subotić izjavio da je bio kod Biljane u kući da pokupi Aleksandrine i Magdalenine stvari, kontaktirali smo ga kako bi nam detaljnije opisao kako je taj susret protekao:

- Susret je bio vrlo korektan, ja sam video da je Biljana bila potresena celokupnom situacijom. Takođe, celokupna porodica je pod negativnim utiskom zbog toga što je sve krenulo naopačke . Međutim, naš odnos je bio ljudski i dostojanstven, onakav kakav treba da bude. Ja sam preuzeo Aleksandrine i Magdalenine stvari koje su bile spakovane. Nameštaj nisam želeo da nosim, smatram da to treba da reše Aleksandra i David kad izađu. Biljana je spominjala Aleksandru u smislu da joj je krivo kao majci zašto je to krenulo u tom pravcu. Međutim, Biljana nije kreirala svađu između Aleksandre i Davida. Ona je bila na njihovoj strani sve vreme, a David je sam podlegao uticajima Ane Korać i Lepog Miće - izjavio je Karađorđe.

Biljana Dragojević

Printscreen YouTube

Biljana Dragojević, Foto: Printscreen YouTube

Rekao je da se nakon susreta sa Biljanom, više nisu čuli i da nema nikakvog razloga da ostanu u kontaktu. I otkrio da se Biljana sada čuje sa majkom Ane Korać.