Gordana Šaulić
E-stock/bibiphoto
Gordana Šaulić

E-stock/bibiphoto

Gordana Šaulić, Foto: E-stock/bibiphoto

Posle nešto više od četrdeset dana od pogibije kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, njegova udovica smogla je snage da poseti povređenog kuma u bolnici. On je kobne večeri bio u istom vozilu sa Šabanom. Njihov kum Slobodan Bobi Stojadinović boravi u jednoj bolnici u Beču, gde je ostao nakon kobne večeri pa sve do sada.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako kaže, znajući da je Goca jedva preživela Šaulićevu smrt, bio je svestan da će joj teško pasti i susret s njim. On je inače s kumom bio veoma blizak, pratio ga je na svim nastupima, ali nije imao snage da se javi Goci jer je znao da se ne miri s tim da njenog muža više nema.

- Nismo se čuli skoro dva meseca, javljao sam se samo Saneli. Ona je muški podnosila naše razgovore zbog mene, iako sam osećao da bi urlikala od bola. Zato s Gocom nisam smeo da se čujem. Ona me je, naravno, svaki dan zvala, ali sam se ja plašio da joj se javim. Nisam joj ni pisao. Razmišljao sam i o našem susretu, bio sam u neizvesnosti kako ćemo se ponašati. Međutim, ona je u subotu došla u Beč - ispričao je Slobodan prepustivši se suzama.

Goca ga je po dolasku u Austriju tri puta pozvala i molila ga da se vide bar na pet minuta.

Šaban Šaulić i Slobodan Stojadinović

printscreen

Šaban Šaulić i Slobodan Stojadinović, Foto: printscreen

- Majko sveta, ne mogu da opišem taj tužni trenutak koji kao da je trajao pet sati, a ne pet minuta - s tugom priča Šabanov kum.

Zbog velikog stresa koji je doživela kada je videla Bobija, koji je u nesreći zadobio teške povrede pršljenova, karlične kosti i zuba, Goca nije mogla da kontroliše emocije, pa su reagovali lekari i Šaulićeva je morala da napusti bolnicu.

Šaban Šaulić, porodica

Dejan Briza/Alo!

Šaban Šaulić, porodica, Foto: Dejan Briza/Alo!