Dragana Mitar, mama
Printscreen
Dragana Mitar, mama

Printscreen

Dragana Mitar, mama, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Počelo je nipodištavanje, a on je bio taj koji je rekao da neće raditi za 20.000 dinara. Ona je predstavljana kao fikus. Meni je moj zet, sad već bivši, rekao za moj rođendan da je moja ćerka potpuno luda osoba, da je nesposobna za sve, a on je lažne izjave davao da je podržava. Mi smo mu čuvali Jovana, a on meni u mojoj kući, meni u lice govori da je moja ćerka luda, a znao je šta radi, jer ga je volela", započela je svoju ispovest u specijalnoj emisiji Draganina majka.

Dragana Mitar

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Kada Vaš suprug i Vi pitate Sinišu da li je istina da je tukao vašu ćerku, zbog čega ju je udario, koje je njegovo opravdanje - pitao je voditelj Darko Tanasijević.

"Govorio je da to nije tačno. Mi smo čuli da postoje takvi problemi, što smo saznali od Draganinih prijatelja i kume, da je on nju izbacivao iz stana, nisu ni oni smeli, jer su govorili da znaju kakav je on, da bi on zgazio svakoga. Ja vidim čoveka koji se preobrazio, ako već ima te devojke, zašto onda nije srećan, ne on opet nalazi u tome zadovoljstvo da maltretira moju ćerku. On za mene nije normalan. Plašila sam se da mu kažem nešto ružno, da ne bi bilo nešto Dragani ili Jovanu. Ja sam pokušavala, kao tampon zona, kao majka, da trpim i njegove uvrede koje mi je upućivao. Njegova rečenica je bila: 'Ne interesuju me ni deca, i za Jovana i za te devojčice me baš briga', da mu je bitno da je njemu potaman i da mu je bitno da ga finanjsijski ne košta. Mislim da on ima psihičkih problema, ima dijagnozu i da je Draganu doveo do neke depresije, probajte da mu kažete da nije normalan i da je lud, videćete kako ćete se provesti", tvrdila je Jadranka.

Dragana Mitar, mama

Printscreen

 Foto: Printscreen

Šta kažete na monstruozne poruke, za koje Dragana tvrdi da joj je Siniša slao, da je poslao naslov iz novina koji govori da je muž pucao ženi u glavu pred sinom i da će proći isto tako?

"Da je čovek zreo za zatvaranje, za policijske organe, pa kako to ide. I da treba svakako da se zapitaju svi državni organi. Ne samo da je pomenuo da će samo tako proći, već je pomenuo i bivšu modelsicu Sindi, koja ni dan danas nije dobila starateljstvo nad sinom. Jer je moguće da siledžija ostvari starateljstvo, njega dete ne zanima. On i kad bi dobio dete, nema kad da ga čuva. Neko deseti bi vaspitavao naše unuče", dodala je Jadranka.

BONUS VIDEO:

Ekskluzivno! Bojana Ristivojević otkrila sve o Zadruzi 3 i prelasku na Pink!