USRED PROGRAMA JOJ POZLILO Izveli je hitno napolje, bezbednost joj ugrožena! Pretnje ne prestaju, NAPUŠTA ZADRUGU?!

Žestoko!

Zadruga
Zadruga, Foto: Printscreen

Sudija Snežana Ilić u sukobu je sa mnogim takmičarima u "Zadruzi", a tu činjenicu sinoć je komentarisala Zlata Đurković.

 

Ona je objasnila da je to zato što se Snežana postavlja iznad svih ostalih takmičara, verovatno zbog svojih kompleksa, i predstavlja se kao gospođa, ponižavajući ostale takmičare. Pevačica je sudiji takođe rekla da za crnim stolom u Beloj kući nema nijedna gospođa i da je Snežana na pogrešno mesto došla da glumi gospodstvo, a onda je nju lično zamolila da prokomentariše ovu situaciju, napominjući da je u toku "Igra istine".

 

Snežana je ustala i rekla da svakodnevno trpi napade i pretnje, podsetila da joj je krevet nedavno bio ispolivan i objasnila da je tražial razgovor sa produkcijom i da želi da napusti rijaliti jer joj je zdravlje narušeno, a pri tom oseća i da joj mestno nije u Imaginarijumu.

Snežana Ilić, Zadruga
Snežana Ilić, Zadruga, Foto: Printscreen Youtube

Neki od takmičara nastavili su verbalno da je napadaju, a Snežana je rekla da joj nije dobro i da nije u stanju da nastavi da učestvuje u programu, te su je uskoro izveli izvan kuće.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Boro
  19/01/2019 - 13:52
  Nepismeni kao pacovi napadaju visokoobrazovane. To govori o njima.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi