Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Siniša Kulić
Printscreen
Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Siniša Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Miljana Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

CILJALA PRAVO U GLAVU! Miljana skočila i pogodila Zolu šoljom: "Zovite policiju!" Nastala PANIKA! (VIDEO)

Većina ukućana je zaključila da se Zola iz nekog razloga plaši Miljane i da joj zbog toga prelazi preko najgorih uvreda.

Zola je konačno skupio snage i otkrio nove detalje o njihovom odnosu:

- Što se tiče nas, nemamo nikakav odnos. Imam veliki problem, 70 odsto moje garderobe se nalazi kod nje u apartmanu. Danas mi je uzela budžet iz ruke, njen je dala Mariji. Nabijala mi na nos, rekla je da mi neće vratiti garderobu, ni patike. I još jedne patike je uzela. Ja sam to lično sebi kupio. Četiri majice koje mi je kupila sam odneo kod nje. Ne znam šta pokušava. - rekao je Zola i dodao:

Lazar Čolić Zola

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Međutim, u celu priču umešao se i Bora Santana, koji više nije mogao da prećutkuje činjenice sa kojima je upoznat.

- Moj otac je zapretio i rekao da će nas ubiti oboje ako nas vidi još jednom u kazinu! - umešala se Miljana

Miljana Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

- Miljana i ja smo došli kod njega kući i on je odjednom počeo mene da napada kako sam ja osramotio njega i porodicu. Kako su se njemu smejali ljudi napolju zbog se*sa. Sedeo sam za stolom i rekao sam da ga nisam osramotio, nego da smo se zaljubili. I on kaže: "Zamisli da ja tako je*em tvoju majku i sestre"?! I sve je tako bilo. - izneo je vidno potrešen Zola i dodao:

- Ja sam rekao da sam pristao na sve samo da budemo zajedno. Izvadio je nož, nije me dotakao, ali me je preseklo. Nisam znao kako da se osećam u toj situaciji. Miljana je plakala, kaže da se ne sekiram: ,,On to nikad ne bi uradio, samo je hteo da te isprepada". Ja sam čuo razgovor njihov kad je rekao da samo hoće da me isprepada, a meni je rekao da sebi ne može da oprosti to, a kad sam rekao da neću u rijaliti, pretio mi je - ispričao je Zola.

Pogledajte šta je još Zola rekao:

 

 

Komentari (3)

Ruza

21.05.2019 12:48

Cela porodica je bolesna.Kako socijalne sluzbe dozvoljavaju da dete zivi u takvoj porodici.Ili je to dokaz da je Mitrovic jaci od drzave.

Boro

21.05.2019 14:24

Kakva je ovo drzava,dozvoli da iz druge drzave dodju rijaliti igraci kojima se preti nozevima udara soljama i na kraju javno prica o cepanju pasosa i nikome nista.Srbijo srami se

kosta

22.05.2019 16:30

gore je stanje u parovima onaj balvan krimos zado stra svim ucesnicima radi sta hoce ima jaku vezu sto je najgore devojka koja ne bude sa njim preti joj izbacivanjem to je srbija