Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Naime, kako VIP magazin ekskluzivno saznaje, Luna je po izlasku iz „Zadruge“ posumnjala da je u drugom stanju jer joj je menstruacija kasnila nekoliko dana. Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija satima je plakala i kroz suze ponavljala da nije spremna da postane majka jer nije u stanu da vodi računa o sebi, a kamoli o bespomoćnoj bebi, ispričao je izvor za VIP.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Čim je izašla iz „Zadruge“, Luna se požalila majci da joj nije dobro, da se oseća iscrpljeno i da joj se stalno spava. Žalila se da je stalno gladna, ali da ne može da jede, jer joj je bilo muka svaki put kada bi nešto stavila u usta. U prvi mah, Anabela je pomislila da će Lunini problemi nestati čim se bude potpuno odmorila i privikla na spoljni svet, ali se situacija nije promenila ni nedelju dana nakon završetka rijalitija - priča dobro obavešteni izvor i objašnjava da je u jednom trenutku Anabela posumnjala da je njena ćerka u drugom stanju.

- Dok su bili zajedno, Luna i Marko su u rijalitiju po nekoliko puta na dan imali se*sualne odnose, a nijednom nisu koristili zaštitu. Međutim, to ih nije preterano brinulo jer su pazili da ne naprave bebu, a Luni dok je bila u „Zadruzi“ menstruacija nijednom nije izostala. Tako je bilo sve dok nije izašla iz rijalitija, a tada je shvatila da joj kasni najmanje nekoliko dana - kaže naš izvor i dodaje:

Luna Đogani, Marko Miljković

Screenshot

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Screenshot

- Anabela je prva sabrala dva i dva, pa je ćerku pitala da li postoji šansa da je trudna. Luna u prvi mah nije htela ni da razmotri tu mogućnost, ali kada ju je majka pitala kada je poslednji put imala menstruaciju, nije znala šta da joj odgovori. Nikako joj nije ulazilo u glavu da postoji mogućnost da je zatrudnela u rijalitiju i mislila je da se Anabela šali sa njom, ali se situacija veoma brzo promenila. Shvatila je da joj menstruacija kasni nekoliko dana i da, uzimajući u obzir da se danima nije dobro osećala, postoji velika verovatnoća da je trudna - kaže naš izvor.

 

Anabela i Luna

Screenshoot Instagram

Anabela i Luna, Foto: Screenshoot Instagram

- Kada je to shvatila, prebledela je, a već u sledećem trenutku je počela da plače i kuka na sav glas. „Trudna sam, trudna sam, šta da radim?“ urlala je Luna, dok su Anabela i njen najbliži prijatelj pokušavali da je smire. Kroz suze je govorila da je suviše mlada da bude majka, da nije spremna da se žrtvuje za druge, da ne može da vodi računa o sebi, a kamoli o bespomoćnoj bebi - kaže naš izvor i objašnjava da je Anabela bezuspešno pokušavala da smiri ćerku.

Anabela Atijas, Luna Đogani

Dejan Briza/Alo/Printscreen

Anabela Atijas, Luna Đogani, Foto: Dejan Briza/Alo/Printscreen

- Govorila joj je da prestane i hladne glave razmisli o svemu, ali umesto da je posluša, Luna je nastavila da histeriše. Umesto da je smiri, Anabela je samo nervirala Lunu, koja nije prestajala plače i ponavlja: „Trudna sam, šta ti nije jasno?!“. Mučnu situaciju prekinuo je Lunin prijatelj, koji se ponudio da ode do apoteke i kupi test za utvrđivanje trudnoće - priča izvor.

Luna Đogani

E stock

Luna Đogani, Foto: E stock

- Tih nekoliko sekundi, koliko je trebalo da sačekaju i vide da li će test pokazati jednu ili dve linije, svima je trajalo kao večnost. Kada je shvatila da se na testu pojavila samo jedna linija, Luna je konačno odahnula. I Anabeli je pao kamen sa srca. Nakon nekoliko dana, Lunino zdravstveno stanje se popravilo, a kada je otišla kod lekara, dobila je definitivnu potvrdu da nije trudna - kaže naš izvor na kraju.

Pogledajte BONUS video:

ZARADILA 200.000 EVRA Luna Đogani će sav ZARAĐENI NOVAC pući na OVO!