Ljuba Pantović, Zadruga, svađa
Screenshot Youtube
Stanija Dobrojević

Screenshoot Youtube

Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

KAKAV JE OVO ŠOK Luna stala ispred kamera i priznala SVE! Evo ko joj stalno daje informacije iz spoljnjeg sveta!

ISLAMISTI PRETE DA ĆE DA IZVRŠE TERORISTIČKI NAPAD NA "EVROSONG?" Nevena Božović na meti džihadista, a evo kako ona reaguje na to!

OBELODANILA PRED KAMERAMA Trudna voditeljka "Parova"?! Uskoro se i udaje, a evo i kada!

- Ja nisam Kristijan Golubović i ja to ne radim, ako je mislila da će od mene da dobije neku pažnju, to neće moći! Ja sam u njenim očima video da želi da me iskoristi! To sa mnom ne može! Ja ne znam koje je njeno zanimanje! Svi u Srbiji se pitaju ko je Stanija i šta je njeno zanimanje!

- Ako je došla na naslovnu stranu tako što je oralno zadovoljavala koga treba, ona misli da su sve devojke takve - rekao je Toma.

- Verovatno si dudlao, nauljiio gu*u, peder*ino iz Svilajnca - odgovorila je Stanija.

- Ne bih te polizao - vikao joj je Toma.

- Nijedna nije dobila naslovnu stranu kao ja, nijedna nije bila u Holivudu kao ja i jako ti je ružna priča da sam ja zadovoljavala čoveka pred smrt! Tako da nastavi da pričaš gluposti! Ne laži više Tomo! Ja fotografije sa Hefnerom i Paris Hilton makar imam, a ti daj neki dokaz! Ko zna šta si ti radio po Americi i kome si dudlao! P*derčino iz Svilajnca! Ko zna šta si ti radio u modelingu, koliko si k*rčeva popušio i ništa nisi uradio! Ćao - pričala je Stanija. 

Evo kako je to izgledalo: