Miljana Kulić
Screenshoot Youtube
Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Miljana i Zola

Screenshoot Youtube

Naime, ona je otkrila sve detalje života sa Zolom koji je veoma kratko trajao, a bio je pun brige i problema.

"Od toga što mi vi pišete, nema ništa. Evo kakav je domaćin bio dotični di džej (u pokušaju). Slučajno sam naišla na prepisku sa njegovom majkom dok smo živeli zajedno u Nišu", napisala je Miljana kao uvod, a onda priložila i prepisku sa Lazarovom mamom Bosom.

Miljana Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

"Ja sam na poslu, celu noć nisam spavala. Ja ne mogu da verujem da je Lazar toliko nedokazan. Pričala sam i sa Sašom, nazvaće ga on samo da proba da mu obbjasni neke stvari. On mora da se uozbilji ako želi dobro i sebi i svima nama oko sebe. Javiću se ja kad dođem sa posla, uglavnom para mu ne daj, ako misli da se kocka. Ovaj vikend ne mogu dobiti ali sledeći mogu. Teraj Lazara da ide po pasoš u produkciju, ne može bez dokumenata ništa. Kako misli on živeti? Mora ti pomoći. Kad ode Boban razgovarajte, a i ja ću doći, a i Saša će pokušati. Ne brini se, valjda ćemo uspeti. Poljubi Željka", deo je razgovora između Miljane i Lazarove mame.

Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen
Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Miljana je zatim otkrila da je Lazar besneo zbog malog Željka.

"Sinoć se probudio Željko i plakao je tri minuta dok sam mu napravila mleko... On je vikao kao lud i rekao da ne može psihički da izdrži, da će poludeti. Ja mu objašnjavam da mora tako kada je dete malo. I meni uopšte nije dobro, kunem ti se. Mnogo sam tužna", napisala je Miljana, a onda je mama Bosa ponovo pokušala da popravi situaciju.

"On je onda lud za sve. Ja ću pokušati da pričam kada dođem, strpi se malo ako možeš, a ako ne možeš slobodno mu reci neka ide, sram ga bilo. Nemoj da si mu dala više ni feninga, sram ga bilo", siktala je Lazareva mama.

Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Ona je kasnije savetovala Miljanu kako da upregne njenog sina da joj pomogne i kako da se ponaša prema njemu, a šta su još pisale pogledajte u galeriji.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (1)

mira

04.07.2019 13:09

Jel se to sada pere. Da li i vi to verujete ili spremate teren da se vrati u rijaliti??? Fuuuj