Luna, Nadežda
alo!
Nadežda Biljić, Toma Panić

Printscreen

Nadežda Biljić, Toma Panić, Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama isplivala je navodna prepiska Lune Đogani na kojoj pobednica druge sezone Zadruge navodno piše da joj nije žao što je Nadeždu brutalno pretukao Toma Panić.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Međutim, Đoganijeva je odgovorila na naš poziv i demantovala te navode:

"Naravno da nisam ja napisala. Nikad u životu ne bih podržala nasilje nad bilo kojom ženom. Kada pogledate malo bolje sliku koja kruži internetom, vidi se da je montirano. Nadeždi sam odmah poslala poruku podrške i objasnila šta se dešava da ne bi pomislila da sam zaista ja. Tomin postupak najgore osuđujem", rekla je Luna za Alo!

Tomu Panića u stanici čuva ČETIRI policajca! Uz JECAJE izustio OVE reči! BEZ STIDA I SRAMA!

AUTOR: G. Todorović / R. Jeremić DATUM I VREME: 15.08.2019. 12:57 Priveden po hitnom postupku... Foto: G.Todorović/Alo/Printscreen Bivši zadrugar Toma Panić koji je noćas brutalno pretukao svoju devojku Nadeždu Biljić priveden je u policijsku stanicu na Čukarici. Pevačica je odmah prijavila nasilje, a zatim u pratnji prijatelja koje je pozvala da joj pomognu, otišla u Urgentni centar.

Kako nam je Luna rekla, ona se sa Nadeždom čula, a mi vam ekskluzivno donosimo njihovu prepisku:

Pogledajte BONUS video:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!

 

 

Komentari (5)

Lela

15.08.2019 16:09

A zasto je prepiska javno objavljena ako je istinita??? Pere se Ljuljeta, jer su joj skrenuli paznju da se opet obrukala.Opet Kija kriva??? Ja ne shvatam opsednutost ovog olosa Kijom, a i Slobom, posto procitah da je njega opevala u pesmi...

Cici

15.08.2019 16:17

Pa Luni je uvek najlakse za svaku glupost koju izjavi i napise najlekse reci kako jooj namestaju Kijini fanovi. Kako da ne , evo svi samo cekaju kako ce tebe sabotirati.

NIKO

15.08.2019 16:37

Sta dokazuje ?! Pa nismo toliko zaostali da joj ovo verujemo ! Pokusava sada da se opere ! Uzas sta je izjavila

vasa

15.08.2019 16:47

A sta to dokazuje...da je lazljiva manipulatorka Luna Djo. Imate i stori njene fan grupe koja je i objavila to sto joj je "saosecajna" Djo napisala i poziva se na karmu. Terajte se i vi i ona dupeuvlakaci. Sto ne objavljujete komentare kad ste tako istiniti, nigde ni jednog. Dje smete...

Ana

15.08.2019 23:15

Ne podrzavam maltretiranje bilo koje vrste,bilo koga,dete,zenu pa i muskarca. Moram nesto prokomentarisati u vezi Nadezde,cudno sta ta devojka trpi i kako to da naleti stalno na siledjije,nju svaki tuce tukao je neki pre Mikija,pa Miki i sad ovaj. Treba da se zapita dal je u njoj problem il je magnet za takve muskarce,kako stalno naidje na batinase mora da je iritantna. Ona bi trebala cim prvi put dodje u sukob sa nekim da bezi od njega glavom bez obzira,dok objasni budali dobi ona batine.