Gagi Đogani, Luna Đogani
Printscreen Youtube
Gagi Đogani, Luna Đogani

Printscreen Youtube

Gagi Đogani, Luna Đogani, Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

"Đole je kroz novu pesmu "Rijaliti" iskoristio trend i unovčio Lunu. Meni je bezveze što je moju ćerku provukao kroz to. Ne dopada mi se pesma, ali to je njegovo pravo", kaže Gagi!

Gagi Đogani

Screenshoot

Foto: Screenshoot

A onda je Gagi otkrio u kakvim je odnosima sada sa bratom:

"On na to gleda poslovno, ali ja njegovu decu ne diram, pa ne mora ni on moju. Nismo u dobrim odnosima od onog dana kada je Lunu počeo da provlači kroz novine. On zna da sam ja osetljiv na decu i ne treba da dira Lunu. Zbog nje, Đole i ja nismo više bliski. Udario je po mom detetu", završava on.

Komentari (4)

laza

12.01.2019 12:30

Svalerka Luna obelezila negativno

Viki

12.01.2019 14:50

@laza - Upravo tako! Obelezila je i obezbedila svima novcanu korist, postavsi ljubavnica i razoracilca brakova... Sigurna sam da je obezbedila i pobedu .. Eto omladino, gledajte i ucite kako postati popularan .... Sramota, bez obraza i stida!!!!!

SVETLANA

12.01.2019 19:42

@laza - Mozete vi davati podrsku Djogani Luni,,,ali ono sto je uradila i radila,,pred ocima zene,,,nema opravdanja,,i nikada se oprati nece, Iskreno losa suu porodica,,znam to,, Jedini koji aista valja i korektan jeste,,,to je Djole, I tu nema dileme, O ovima ostalim,,ne vredi raspravljati. Hvala.

Svetlana

12.01.2019 19:43

Moj komentar ne vidoh.