Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Ramona Beganović ne odvaja se od Davida Dragojevića i pokušala je da ga zavede, ali ju je David odgurnuo od sebe. Aleksandra to nije mogla da joj zaboravi, pa joj je uputila žestoke uvrede.

PROČITAJTE JOŠ:

 "On meni namiguje. Išao je za mnom danima", pravdala se Ramona.

"Ideš samo od muškarca do muškarca i rasturaš brakove. Rasturala si brakove i napolju. Ti si žena koja se se nabija na onu stvar na oženjenim muškarcima. Uništiću te, jer si dno dna. Takvu kao ti su pre polivali perjem i katranom. Nisu ti sveti ni deca ni porodica", nije mogla da se zaustavi Aleksandra.

"Hoćeš da sada skine gaće i da te j*be?! Hoćeš da mu pop*šiš?", vikala je Aleksandra, pa je čak i nagovarala Davida se skine.

Pogledajte kako je izgledala ova užasna svađa:

Komentari (5)

Sanja

19.09.2018 14:01

Rece Aleksndra Subotic koja se umesala u brak zene koja ima decu i rodila dete tom muskarcu, ocu te dece. Dno dna

nikola

19.09.2018 14:47

@Sanja - Taj muškarac se namerno umesao u njen zivot, namerno je zavodio i napravio dete, i još krio vezu zajedno sa ljubom, ona je imala 16 godina, on duplo stariji bez ikakve odgovornosti prema svojoj deci i zeni.

ko o čemu..

19.09.2018 16:22

@Sanja - Nikola,ona bi sa tim čovekom bila i danas da nije ušla u Snajke bila sa Mladenom,ušla u Parove iskorštavala posetu deteta i slala mu pisma u zatvor preko detetovih igračaka u dogovoru sa dadiljom,već je bila uveliko punoletna,da nije bilo to sa Mladenom U WC u i da nije ušao David još bi ona bila sa Čabarkapom jer joj davao pare,a šta bi sa Turcima,isto nije bila maloletna,ona najmanje može nekog vređati.

boba

19.09.2018 14:45

Rugala se bakra loncu ,a obadve garave.

beka

19.09.2018 19:54

Majka maloletnog deteta koje mozda i gleda zadrugu kakva prostačina ima dete šta od majke i da nauči sram je bilo