Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Takmičarka rijalitija "Zadruga" Darija Stević žestoko se iznervirala zbog MC Damira, sa kojim se u toku današnjeg dana u više navrata posvađala, pa je urlala u šou programu "Pinka", dok su je svi posmatrali u čudu, a onda joj se u jednom momentu slošilo.

Pročitajte još:

 

Darija se jako iznervirala zbog reči koje joj je Damiro uputio, a najviše joj je zasmetalo što joj je ukrao cigarete, pa nije mogla da se kontroliše, dok su učesnici rijalitija pokušavali da je smire, ali bezuspešno.

U dvorištu "Zadruge" je u jednom trenutku pala, pa je obezbeđenje odmah priteklo u pomoć, u želji da joj pomognu i da dođe sebi. Vikali su da joj donesu vode, ali je neko vreme bila u lošem stanju.

Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

 

Ona je napuštala na kratko "Zadrugu" ne bi li joj bila ukazana lekarska pomoć, a kada se vratila otkrila je šta ju je zadesilo.

- Zamisli tu situaciju da padneš i da ti u tom trenutku nema ko jezik izvaditi. Da se gušiš! - zapitao se Vladimir Tomović u razgovoru u spavaćoj sobi, a Darija mu je potom objasnila.

- Skočio mi šećer, imala sam napad. Osam zarez tri! Nisam pre imala problema sa šećerom. Vodili su me kod lekara, vadili su mi krv. Sve je ok, pritisak i ostalo, samo mi je šećer malo povišen. Jako malo jedem, a jako sam se iznervirala zbog svega što se desilo. Nemanja me je polio pivom, psovao mi je majku. Ja to ne mogu da podnesem. Desilo se da me je obezbeđenje izvelo napolje da se ne pokačim sa Nemanjom. I od silnog vikanja, nejedenja i slabosti, samo sam se srušila. Ali ja za to i ne znam - opisala je Stevićeva šta se desilo.

 

Komentari (2)

mia

02.10.2018 00:12

U tim rialijima jos samo nije bilo ,da nekog ubiju i da umire.

Laki

02.10.2018 06:13

Skocio secer na 8,3 auuuuu pa to je bas opasno.nisam to znao, znam da je hipoglukemija opasna, to jest kad secer padne ispod 3 ,