HAOS U ZADRUZI - OBEZBEĐENJE NA NOGAMA! Vladimir gurnuo Davida, pa Aleksandru nazvao KAMENJARKOM!

Užas!

Zadruga 2
Zadruga 2, Foto: printscreen

Tokom ove noći, zadrugarima su puštani klipovi nastali proteklih nekoliko dana. Najveći haos je nastao nakon što su učesnici pogledali snimak na kom Zlata Đurković ogovara svoju dojučerašnju prijateljicu, Suzanu Perović.

- Mene je sramota njene sramote. Jadno je i bedno ići i ogovarati. Vidim da se naslađivala jer sam bila u zatvoru, čula sam je kako se smejala. Ja sam uradila šta sam uradila, odbranila čast moje dece. Ona pokušava danima pola kuće da okrene protiv mene. Nemam šta da komentarišem za jednu bezvrednu osobu, mi smo završile svaki kontakt - rekla je Suzana.

Podsetimo, njih dve su se posvađale oko hrane, kada Zlata nije želela da podeli svoje namirnice sa Perovićevom. Đurkovićeva je komentarisala svoju bivšu drugaricu sa Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem, a zatim i sa Marijom Kulić.

Rekla sam da ne priliči jednoj pevačici da se pobije u rijalitiju zbog pevačicu - prokomentarisala je Subotićeva pomenutu situaciju.

- Osnovni problem je nastao oko Stanije i Olje. Mene je Zlata ubeđivala da je Stanija ovakva i onakva, međutim ja sam ostala pri svom stavu. Ona pokušava da zavidi sa većim brojem učesnika, to radi. Ne znam čime je izazvana da se bavi ovakvim stvarima, jer je došla da se promoviše kao pevačica a ne kao tračara - istakla je Suzana.

U celu raspravu uključila se Aleksandra, koja je prisustvovala celoj svađi, pa je pevačici skrenula pažnju da sve ono što Zlata priča, misli cela Bela kuća.

- Ja sam njih dve videla kao drugarice. To je pričao dobar deo ukućana, samo što nisu smeli da ti kažu - rekla je Subotićeva.

- Sve ovo što ste čuli u drugom klipu je istina - navela je kratko Zlata.

Nakon što su Subotićeva, David ali i Nataša Moskva stali u Zlatinu odbranu, Vladimir Tomović je pokušao da odbrani Suzanu.

- Spletkaro jedna, spletkariš tu od jutra do mraka. Skupljaš žene da ogovaraš, samo tri si skupila. Odje*ite ološi jedni - urlao je Tomović na Zlatu, Aleksandru i Natašu.

- Ološu, klošaru, skini mi se s ku*ca - odbrusila mu je Đurkovićeva.

Pošto je Vladimir krenuo prema Subotićevoj, njen dečko, David isprečio se između njih. Bivši sportista je odgurnuo Dragojevića, a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću.

- Da sam te stvarno gurnuo leteo bi pet metara. Jao kako ste hrabri. Držite Davida ljudi. Tebe tvoja majka bolje da je pobacila - besneo je Vladimir.

  PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Dunja
  05/10/2018 - 10:26
  David je agresivac jer ga nahuska Aleksandra. Taj ne bira na koga nasrce. I na rodjenog brata je nasrnuo jer ga je ova nagovorila. Pre neki dan se kune u brata Dejana, da nema on jos nekog rodjaka brata jer su se oni Dejana odrekli.
 • Korisnik: Oharaska
  05/10/2018 - 09:05
  Ova Zlata je dno dna, lošijeg čoveka odavno ne videh, sve bi ih prodala I svima preti sa mužem. Aleksandra, šta reći I ova Nataša jođ gore....sve vrle majke I žene. Odakle im ideja da mu se unose u lice da srednjim prstom?
  • Žabac @Oharaska
   05/10/2018 - 09:32
   A vladimir i stanija ljudske gromade ? Daj molim te ne rise ...
  • mima @Oharaska
   05/10/2018 - 10:19
   Ovdje nema coveka ni zrno, jer covek se nebi nasao u ovakvom drustvu...
 • Korisnik: Zzz
  05/10/2018 - 08:29
  Ovde sve bivsi? Kad su vec bivsi sa 20 i kusur god? Sramota Srbije
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi