Mina Vrbaški i Bora Santana
Danijel Rakočević
Mina Vrbaški i Bora Santana

Danijel Rakočević

Mina Vrbaški i Bora Santana, Foto: Danijel Rakočević

Bivši učesnik „Zadruge“ Bora Santana trenutno boravi u Crnoj Gori, a zbog dolaska Mine Vrbaški u vilu u kojoj je smešten njegova devojka napravila je skandal koji se umalo završio batinanjem bivše zadrugarke, saznaje VIP.

PROČITAJTE I:

 

Kako naš izvor navodi, Santana je od svoje devojke nedeljama krio da će im se tokom letovanja pridružiti Mina, pa je po dolasku mlade zadrugarke u vilu nastao haos praćen pretnjama i nasilničkim ponašanjem koje je trajalo satima.

Darko Lazić

E-stock/Časlav Vukojičić

Darko Lazić, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Ni nakon skoro godinu dana od stravične saobraćajne nezgode u kojoj je za dlaku izbegao smrt, pevač Darko Lazić nije se oporavio. Polomljena karlica je srasla, pluća su se oporavila, slezina mu je izvađena, ugrađen mu je i veštački kuk, ali funkcija u desnom stopalu nije se vratila. Kako pevač kaže za VIP magazin, sumnja da će se ikada povratiti.

Aca Živanović

Screenshoot Youtube

Aca Živanović, Foto: Screenshoot Youtube

Na škakljiva pitanja odgovarao nam je pevač Aca Živanović.

Zoi Bekvalac

Miloš Nadaždin

Zoi Bekvalac, Foto: Miloš Nadaždin

Mlađa ćerka Natašine rođene sestre Dragane Bekvalac, Sara Šekularac alijas Zoi postala je pevačica. Nedavno je izbacila svoj singl prvenac „Eto“, za koji je sama pisala tekst i odmah je skrenula pažnju na sebe, kako zbog poznate tetke, tako i zbog nesvakidašnjeg vokala, te stila pevanja, ali i načina odevanja.

Više detalja i zanimljivih priča saznajte u novom broju VIP magazina koji je na kioscima svake srede.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

U ovom luksuzu letuju Dragana Mitar i Olja Bajrami!