Ana Korać, Filip Mijatov
Screenshot Instagram
Ana Korać

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

MNOGO PUTA POKUŠALA DA SE UBIJE! Popularnu glumicu SE*SUALNO ZLOSTAVLJALI sa samo 16 godina! Mučili je, izgladnjivali i terali da puši 80 cigareta dnevno!

NA SVE JE SPREMAN! Ognjen Vranješ poslao poruku Karleuši, sada je SVE JASNO! Jelena će se PREPASTI! (FOTO)

CRNA MAGIJA U PAROVIMA Požgaj poludeo zbog Milojkovog GATANJA i VRAČANJA: Pokušao da ISTERA ĐAVOLA iz njega, Milijana ih RAZDVAJALA!

 

Filip Mijatov se nakon toga oglasio na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram, gde je sve Anine navode demantovao i rekao kako ova ukućanka "Zadruge 2" zapravo sve vreme laže.

Priča se povela i o automobilu koji je bio u Filipovom vlasništvu, a koji je dignut u vazduh kada je bio kod Ane u garaži. Koraćeva je ovu priču demantovala, ali sada je isplivala istina na videlo.

Soraja Vučelić, Filip Mijatov

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

"Nekako sam taj šok preživela, ali ovaj put auto nije u mom vlasništvu pa ne mogu da kažem da sam ja tu nešto oštećena. Jeste mi žao jer je auto u vlasništvu mog druga, dečka moje drugarice" izjavila je tom prilikom Soraja.

Šta je sve Soraja izjavila tom prilikom pogledajte u narednom prilogu.

 

Inače, u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", kada je MC Aleks izbačena iz Bele kuće, Koraćeva je rekla ovoj cimerki da kontaktira Filipa Mijatova i da mu poruči da joj kupi helnake i ostale stvari koje su joj tada bile potrebe.

Ana Korać, Filip Mijatov

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

"Kako se Filip preziva na Instagramu", upitala je Aleks tada Koraćevu, koja joj je nekoliko puta ponovila njegovo ime i prezime, kao i to kako je upisan na ovoj društvenoj mreži.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by London cleaning system (@filip_mijatov) on May 12, 2019 at 10:29am PDT

 

U tom snimku, Ana je u veoma provokativnom izdanju i govori Filipu kako joj puno nedostaje. To je još jedan čist dokaz da je ova zadrugarka nije bežala od Filipa, već da je obožavala da provodi vreme u njegovom društvu.

Ana Korać, Filip Mijatov

Screenshot Instagram

 Foto: Screenshot Instagram

Fićo, nedostaješ mi puno - rekla je Ana u snimku.

Mijatov je najavio i tužbu protiv Koraćeve. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by London cleaning system (@filip_mijatov) on May 12, 2019 at 10:49am PDT

 

"Ana Korać vozi 193 kroz Brograd a ja snimam skinuto sa njenog profila 12.07.17.Vreme je bilo oko 20:00.Bice interesantno sudjenje..Vidomo se na sudu" 

Ana Korać, Filip Mijatov

Screenshot Instagram

Ana Korać, Filip Mijatov, Foto: Screenshot Instagram