Filip Mijatov, Ana Korać
Printscreen
Filip Mijatov, Ana Korać

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Javnosti poznat Filip bio je bivši dečko Koraćeve i izneo je niz informacija za koje je Ana rekla da su lažne. Ivanjičanka je nekoliko puta u emisijama govorila da ju je on uhodio i na sve načine pokušavao da bude sa njom, što je on poricao. Ona je zapretila Filipu da će ga tužiti odmah po napuštanju ''Zadruge 2''. Ipak, sezona se završila, a prema Filipovim rečima, nikakva tužba od strane Ane i Davida mu još uvek nije uručena.

"Nijedna tužba mi nije stigla. To su samo njene prazne priče. Neko joj je rekao da sam ja sve demantovao nakon one emisije, verovatno je to onaj lažljivi Lazar rekao. Neće me ni tužiti. Ona najviše može da dobije 100 ili 200 hiljada dinara. Mislim, šta je to u odnosu na ono što sam ja njoj dao... Evo, daću joj ja te pare, neka potroši to lepo", govorio je Mijatov, nakon čega se osvrnuo na bokerski meč na koji je izazvao Dragojevića, za vreme njegovog boravka u "Zadruzi".

Ana Korać i Filip Mijatov

printscreen

Foto: printscreen

"Megdan je podržao meč. Filip proziva Davida. To će biti najveći MMA meč u Areni. Vidiš, to nije stiglo do njega, ne znam kako će da sazna, možda sad ovako", rekao je Filip.

On se takođe osvrnuo na činjenicu da je Ani hakovan profil na Instagramu i tom prilikom istakao da nema čega da se plaši ukoliko neko pročita njihovo dopisivanje. Takođe je zaključio da je bolje što Koraćeva nema profila na pomenutoj društvenoj mreži jer ne bi, kako kaže, "izdržala šamar realnosti".

"Mi smo se dopisivali kao dečko i devojka, ko god da ima taj profil, nema ništa tu loše. Zamisli da ima Instagram, ljudi bi je pljuvali, čitao sam komentare po onim fan stranicama. Haos, ne bi ona to izdržala, to bi bio veliki šamar realnosti", rekao je Filip za sam kraj razgovora.

BONUS VIDEO: 

NOVA EMISIJA SAMO NA ALO.RS! Ceca se UDAJE?! Evo ko je osvojio njeno srce!