Zlata Đurković
Screenshoot Youtube
Zlata Đurković

Screenshot Youtube

Zlata Đurković, Foto: Screenshot Youtube

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

 

Međutim, Zlata ipak na kraju nije izašla iz "Zadruge", ali se skroz isključila iz dešavanja. Posle kratkog povratka za crni sto, potom je nisu više nigde prikazivali u kadru, a tako je i od kada su učesnici otišli na spavanje. Ona je na neki način izolovana, te su mnogi posumnjali i da je napustila takmičenje.

Zlata Đurković Zadruga

printscreen

Zlata Đurković Zadruga, Foto: printscreen

Do raskida ugovora nije došlo, Đurkovićeva je ostala u "Zadruzi", a u kadru se pojavila tek oko podneva kada je izašla u dvorište da popuši cigaretu. Prvobitno je sedela sa Suzanom Perović i Davidom Dragojevićem, kojima je ispričala kako je provela noć posle drame.

- Ne znam ni sama da li sam odmorila. Više mi se čini da sam pala u nesvest. Nije bio normalan san, kao kad se komiraš. Danas su rekli da će biti neka igrica, ali unutra - ispričala je ona.

Zlata Đurković Zadruga

printscreen

Zlata Đurković Zadruga, Foto: printscreen

Potom je David otišao, a na njegovo mesto je sela Miljana Kulić koja se žalila Đurkovićevoj da misli kako je krivicom Lazara Čolića Zole tipovana od strane lopova u spoljnom svetu. Međutim, Zlata nije želela da je sluša jer poučena iskustvima iz poslednjih nekoliko dana - ne želi više da se petlja ni u šta.

Komentari (1)

Mile

15.05.2019 08:27

Neka njen muž ì deca uživaju još malo bez njene diktature.