Aleksandra Subotić
Printscreen
Aleksandra Subotić

Printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Kako piše “Srpski telegraf”, RTV Pink će shodno zakonu podneti krivičnu prijavu protiv Aleksandre, a budući da je za dela koja joj se stavljaju na teret zaprećena kazna do pet godina zatvora, Subotićka koja se trenutno nalazi u bekstvu, bi mogla da završi u zatvoru.

- Ona je svesna da je pred milionima pretukla Minu i da je za to delo zaprećena kazna zatvora. Ona sada traži advokata, jer je samo pitanje vremena kada će biti privedena. Pored toga što je počinila nekoliko prekršajnih i krivičnih dela, Aleksandra se plaši i reakcije Centra za socijalni rad, jer postoji mogućnost da joj oduzmu ćerku nakon incidenta. Na velikim je mukama i ne zna kako da postupi u delikatnoj situaciji za koju je sama kriva – zaključuje izvor.

Poznati advokat Gvozden Grgur tvrdi da Aleksandri zbog napada koji se dogodio uživo u programu, a u kome je fizički nasrnula na Minu Vrbaški, preti i do pet godina zatvora.

- Kazna za nasilničko ponašanje ide do pet godina zatvora. Budući da je Aleksandra na Minu nasrnula javno , njoj sigurno preti kazna koja će se klasifikovati na određeni način. To što je Aleksandra došla do kapije Zadruge nije krivično delo, a ako je istina kao što je izašlo u javnost, da je pretila I fizički nasrtala na organizatore, I u tom slučaju joj preti kazna. Za ugrožavanje sigurnosti, odnosno upad u Imaginarijum, po zakonu je zaprećena kazna do godinu dana zatvora, što je lakše krivično delo – zaključuje advokat.

Tužilaštvo je za Srpski telegraf potvrdilo da će istražiti ovaj slučaj i da će uraditi sve što je potrebno kako bi se utvrdile okolnosti ovog incidenta, odnosno da će akteri biti pozvani na razgovor. Aleksandra Subotić se još uvek nije oglašavala ovim povodom.

Komentari (8)

LALA

10.01.2019 23:24

Stoji da je kriva i nisam nikakav njen fan ali , misljenja sam da je njoj preko potrebna strucna pomoc, najlakse je strpati u zatvor

Marko

11.01.2019 03:28

A kolika Luni i Zerini sledi kazna za nasilnicko ponasanje uzivo u programu?

Dragana

11.01.2019 08:13

A šta radi centar za socijalni rad... nedavno sam bila u prilici da vidim jednu njihovu tužbu sudu za lišavanje roditeljskog prava... Zamerila im se žena pa su ažurno krenuli da je kažnjavaju..U ovom slučaju ĆUTE....

Curcic srdjan

11.01.2019 09:29

Kakvih 5 god moze da dobije novcanu kaznu i uslov i to je to! Pa ovde ljudi za dokazana ubistva su oslobodjeni

zasticen

11.01.2019 10:41

spaho dva puta istuce ivana Ali nosi bradu zasticen Dali je njega policija saslusala.

Dejan

11.01.2019 15:25

Dokle više o fekalijama !

Vlado

12.01.2019 09:25

Ta me starletanska branša ne interesuje ali napadnuta je i prete kao da je napala trezor Narodne banke a ne nešto što treba srušiti.