Pink! pevačica
Screenshot Youtube
Pink! pevačica

Screenshot Youtube

Pink! pevačica, Foto: Screenshot Youtube

Avion koji je iz Norveške prevozio oko desetak članova tima pevačice Pink za Dansku, eksplodirao je pri sletanju na aerodromu i potpuno izgoreo! U avionu su bili posada, kao i menadžer slavne pevačice, a na snimku sa lica mesta vidi se kako vatrogasci jure ka mestu nesreće kako bi ugasili vatru i pomogli putnicima.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Prema prvim saznanjima stranih medija, niko od ljudi iz aviona nije bio povređen, a sama pevačica nije bila u istom avionu.

Pink! pevačica

Screenshot Youtube

Pink! pevačica, Foto: Screenshot Youtube

- Pink nije bila u tom avionu, već neki članovi njene ekipe koji sa njom idu na turneju i njen menadžer. Sve je na kraju ispalo dobro, niko nije povređen - rekao je pevačicin PR.

Na današnji dan je preminula najlepša žena sveta, a njena smrt je i dalje obavijena velom MISTERIJE! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Ova pitanja postavljaju se čak i nakon 57 godina od njene smrti Merlin Monro, Foto: Profimedia Glumica i pevačica Merilin Monro pronađena je mrtva u svojoj kući u Los Anđelesu 5. avgusta 1962. godine, a kao uzrok smrti policija je navela da predroziranje barbituratom, istom supstancom koja je odnela Džudi Garland i Džimija Hendriksa.

 

Prema navodima, "Cessna 560XL" leteo je iz Norveške, a vatra je izbila nekoliko minuta pre sletanja. Neverovatnom srećom i zahvaljujući sposobnosti pilota, niko od 10 putnika nije teže povređen.

U avionu je, konkretnije, bilo četvoro američkih državljana, dva Australijanca, jedan britanski državljanin, kao i piloti iz Nemačke i Austrije, te nemačka stjuardesa.

 

Koncert koji Pink ima zakazan za sredu, 7. avgust u Stadium Casa Areni u Danskoj, biće održan. Pevačica je trenutno na turneji "Beautiful Trauma", a nakon Danske koncerte će održati u Nemačkoj (9. avgusta), te u Holandiji (11. avgusta).

Pink! pevačica

Screenshot Youtube

Pink! pevačica, Foto: Screenshot Youtube

Prema prvim informacijama policije, u avionu je bilo više od desetoro ljudi, ali niko nije povređen.

Pevačica se ovim povodom još nije oglasila.

Pink! pevačica

Screenshot Youtube

Pink, Foto: Screenshot Youtube

Pogledajte BONUS video:

Elvin Kadrić izneo šok detalje o Viki Miljković i Zvezdama Granda