Edis Fetić
printscreen
Edis Fetić

printscreen

Edis Fetić, Foto: printscreen

Naime, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, na imanje u Šimanovcima uskoro će se useliti Zilha Karišik Fetić, supruga Edisa Fetića Eda, koja će se pred milionima gledalaca obračunati sa nevernim suprugom, ali i njegovom ljubavnicom Draganom Mitar.

Edova supruga je potpisala ugovor sa čelnicima ružičaste televizije i samo je pitanje dana kada će ući u „Zadrugu“ i rasturi vezu svog supruga sa udatom bivšom modelsicom.

- Edova supruga Zilha potpisala je ugovor na TV „Pink“ u najvećoj tajnosti, tako da se i stavke iz ugovora, kao i njen vrtoglavi honorar, drže u tajnosti. Ona je imala svoje uslove za ulazak, ali su čelnici ružičaste televizije pristali na sve kako bi gledaocima priredili šou za pamćenje, ali i obezbedili ogromnu gledanost - rekao je na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak produkciji i otkrio da je Edova supruga potpisala ugovor još pre nego što je on ušao u „Zadrugu“.

Edis Fetić

Goran Todorović

Edis Fetić, Foto: Goran Todorović

- I Edo i njegova supruga su ugovore za učešće u rijalitiju potpisali istog dana, samo u različitim terminima. Tada je planirano da ona uđe u „Zadrugu“ pred Novu godinu, ali budući da se odnos između njenog muža i njegove ljubavnice iz dana u dan sve više komplikuje, nije isključeno da će ona ući i ranije - dodaje naš izvor i objašnjava da Fetića uskoro očekuje iznenađenje. 

- Edo je više puta istakao da mu vera dozvoljava da ima čak četiri žene, ali njegova zakonita supruga Zilha se nikada nije slagala s tim. Njih dvoje su u braku gotovo deset godina i imaju troje dece, dve ćerke i jednog sina. U Novom Pazaru slove za jednu od imućnijih porodica i vlasnici su prodavnica sportske opreme, teniskih terena, škole tenisa...Njoj je izuzetno važno da očuva porodicu i svom suprugu neće tako lako preći preko svega što radi u rijalitiju - kaže naš izvor i dodaje:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ???? ????? - ???????? ??? ???? (@edo_do_pobede) on Dec 2, 2019 at 1:10pm PST

- Tek se sprema haos jer ne samo da su u ovu priču upleteni Edo i Dragana već i Vladimir Tomović, koji je odlučan u nameri da preotme bivšu modelsicu od Eda. Takođe, ni Edova supruga neće olako oprostiti javnu prevaru, a već se „naoružala“ raznim informacijama o Dragani, to znači da frka i haos u „Zadruzi“ tek slede - kaže naš izvor na kraju. 

Podsećanja radi, Edis, koga svi zovu Edo, sa Draganom Mitar je u tajnoj emotivnoj vezi već godinu i po. Iako su to u početku krili od svih, sve se saznalo u „Zadruzi 2“, kada je Pavle Jovanović, takođe Draganin bivši ljubavnik, o toj aferi govorio javno. Nakon završetka „Zadruge 2“, njih dvoje su nastavili svoju ljubavnu priču, ali pod Draganinim uslovima. Ona je tada predala papire za razvod od supruga Siniše, a isto je zahtevala od Eda. 

Nedavno je Dragana Mitar saznala da je njenog ljubavnika u studio u Šimanovcima dovezla supruga, pa je posumnjala u njegovu ljubav. Cimerima se poverila da sumnja da su se supružnici pomirili i da oboje sa njom igraju igru, iako se čini potpuno drugačije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ???? ????? - ???????? ??? ???? (@edo_do_pobede) on Dec 3, 2019 at 5:32pm PST

- Edo je uvek na klackalici između mene i žene. Sad čujem da ona za sve ovo zna i da ga podržava, tako da ako uđe za Novu godinu, možemo i kaficu da popijemo, a možda ona i ostane, ko zna - poverila se Dragana zadrugarima.

Komentari (1)

ceca

08.12.2019 14:09

Gos nije znala 2 god gde joj je muz,kao zivi u NP a vise je vremena u Bgd- u...ispratila ga gde? Sve je ovo dogovor!