PROMENILA PLOČU Dramatična ispovest Davidove mame: Aleksandra mora kod psihijatra! Pala je u depresiju, nigde ne ide i ne javlja se na telefon!

Zabrinuta Biljana otkrila sve detalje

Biljana Dragojević, Aleksandra Subotić
Foto: Printscreen

Majka Davida Dragojevića, Biljana, ubeđuje Aleksandru Subotić da ide kod psihijatra zato što ju je njen sin javno prevario i osramotio! Svekrva učesnice "Zadruge" plaši se da bi ona lako mogla da padne u depresiju nakon što se bivši sportista pred kamerama smuvao sa Anom Korać.

Aleksandra sa ćerkom Magdalenom trenutno živi kod Biljane u Veterniku, ali od sramote poslednjih dana i ne izlazi iz kuće.

"Savetovala sam Aleksandri da ode kod psihijatra, a to ću isto reći i svom sinu kada izađe iz "Zadruge". Ona jeste jaka, ali nije joj lako zbog toga što je David sa Anom. Prvih dana posle diskvalifikacije nije mogla da jede, niti da spava, bila je u mnogo lošem psihičkom stanju", priča Biljana za Informer i dodaje da Subotićka ne želi kontakt ni sa kim i da ne može da gleda svog verenika kako se švaleriše:

"Ona ne gleda rijaliti, ne javlja se na mobilni telefon, čak ni svom stricu Srboljubu, jer je svi pitaju za Davida i Anu, a o tome ne želi da priča. Viđa se samo sa dve žene ovde iz kraja jer se njihova deca druže sa Magdalenom. Svrati kod mene u frizerski salon i to je to. Jednom smo pokušale da prošetamo gradom, ali njoj nije bilo prijatno. Oseća se glupo i sramota ju je što je javno prevarena, lakše joj je da sedi u kući."

Aleksandra i David
Foto: Screenshoot

Aleksandra nikako nije uspela da spreči Davida da se smuva sa Koraćevom, iako je pokušala da upadne u "Zadrugu", kukala, molila i dozivala ga. Zbog toga je htela da se vrati u svoj dom u Kaluđerici, ali joj Biljana nije dala.

"Nije pametno da bude sama kod kuće. Rekla mi je da želi da se odseli: "Glupo mi je da ja živim ovde sa njegovom mamom, a on se tamo ljubi sa drugom." Sprečila sam je da ode, ipak Magdalena ovde ide u vrtić i imaju moju podršku", kaže Davidova mama.

Psihička tortura

Biljana veruje da će se njen sin opametiti i vratiti Subotićki:

"David je pao na Anin šarm samo zato što ga je pre toga ubila Aleksandrina psihička tortura u "Zadruzi", falilo mu je pozitivne energije. Ja sam mu majka i verujem da se nije zaljubio u Koraćku. A ta mala je obična koketa, koja se igra sa njim. Sve sam ja provalila, i taj njen lažni kez i to što koristi situaciju. Ne znam šta će biti ako budu imali odnose pred kamerama, niti kako će to Aleksandra podneti", zaključuje naša sagovornica.

Ana i David
Ana i David, Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi