Biljana Dragojević, Aleksandra Subotić
Printscreen
Biljana Dragojević, Aleksandra Subotić

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Savetovala sam Aleksandri da ode kod psihijatra, a to ću isto reći i svom sinu kada izađe iz "Zadruge". Ona jeste jaka, ali nije joj lako zbog toga što je David sa Anom. Prvih dana posle diskvalifikacije nije mogla da jede, niti da spava, bila je u mnogo lošem psihičkom stanju", priča Biljana za Informer i dodaje da Subotićka ne želi kontakt ni sa kim i da ne može da gleda svog verenika kako se švaleriše:

"Ona ne gleda rijaliti, ne javlja se na mobilni telefon, čak ni svom stricu Srboljubu, jer je svi pitaju za Davida i Anu, a o tome ne želi da priča. Viđa se samo sa dve žene ovde iz kraja jer se njihova deca druže sa Magdalenom. Svrati kod mene u frizerski salon i to je to. Jednom smo pokušale da prošetamo gradom, ali njoj nije bilo prijatno. Oseća se glupo i sramota ju je što je javno prevarena, lakše joj je da sedi u kući."

Aleksandra i David

Screenshoot

Foto: Screenshoot

Aleksandra nikako nije uspela da spreči Davida da se smuva sa Koraćevom, iako je pokušala da upadne u "Zadrugu", kukala, molila i dozivala ga. Zbog toga je htela da se vrati u svoj dom u Kaluđerici, ali joj Biljana nije dala.

"Nije pametno da bude sama kod kuće. Rekla mi je da želi da se odseli: "Glupo mi je da ja živim ovde sa njegovom mamom, a on se tamo ljubi sa drugom." Sprečila sam je da ode, ipak Magdalena ovde ide u vrtić i imaju moju podršku", kaže Davidova mama.

Psihička tortura

Biljana veruje da će se njen sin opametiti i vratiti Subotićki:

Ana i David

Screenshoot Youtube

Ana i David, Foto: Screenshoot Youtube