Drama u studiju
Printscreen
Drama u studiju

Printscreen

Drama u studiju, Foto: Printscreen

"Zadrugu 2" sinoć je napustio Jovica Putniković, a niko nije ni slutio da će zbog jedne njegove rečenice nastati prava drama u studiju.

Jovica Putniković i Miki Đuričić bili su nominovani za izbacivanje ove nedelje, a budući da je osvojio manje glasova publike od Mikija, Jovica je sinoć napustio imanje u Šimanovcima. U studio je kao njegova podrška došla bivša zadrugarka Miljana Arsić, sa kojom je započeo vezu u rijalitiju, međutim jedna njegova rečenica ju je toliko iznervirala da je napustila studio i pre nego što je saopšteno da je upravo on taj koji napušta "Zadrugu".

Pročitajte još:

 

Miljana je pobesnela što je Jovica tokom izbacivanja kao najemotivniji trenutak u rijalitiju naveo svoju nominaciju, a ne njihovu vezu. Ona je ustala i saopštila da napušta studio jer ne želi da ga vidi.

Drama u studiju

Printscreen

Drama u studiju, Foto: Printscreen

- Ako bude prilike videćemo se negde u gradu, ali sada ne želim da budem osoba koja će njega da sačeka - rekla je Miljana i izašla iz studija.

- Rekli smo kad izađem napolje da ćemo razgovarati i da unutra neću biti ni sa kim. Sad sam izašao i videćemo se. Saznao sam da je njen plan bio da bude sa mnom kad je ulazila - rekao je Jovica o Miljani kada se i sam pojavio u studiju.