Dragana Mitar
Printscreen
Dragana Mitar

Printscreen

Dragana Mitar, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je otkrila sa kakvim se problemima susretala otkad je ostala u drugom stanju, kao i o prevarama koje je počinila, iako je još uvek u braku sa njim. Zadrugarka se u toku dana prisetila svoje porodice, pa je ponovo pričala o svom suprugu. Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" upitala Draganu zbog čega je tužna, a ona je prvi put počela da govori o njegovoj bivšoj supruzi sa kojom je bio u bračnom odnosu pre nje.

"Danas sam se osećala loše, sve mi se nakupilo. Sa Sanjom sam ćaskala, povređivale su me neke stvari. Gde god da izađem sa drugaricama, on se slučajno pojavi. Pita me kad sam krenula kući, gde sam, konstantno smo bili na telefonu. Nedostaje mi dete, sve mi se izmešalo. Ja nisam gradila svoju sreću na tuđoj nesreći. Ja kad sam ga upoznala on je bio papirološki u braku, imao je dve devojke sa kojima je bio u vezi. Oni su samo formalno vodili računa o deci i da to nije nikakav brak. Mi smo želeli dete, kad sam ja ostala trudna odahnuo je. Njegova bivša žena je uvek zvala te devojke, ona nikad nije verovala da će se on zaljubiti. Zvala je moje roditelje. Kad smo se vratili iz Istanbula, mama mi je rekla da je zvala i da je navikla na to. Ona razume da on proživljava mladost. Ona je htela da zadrži njega pored sebe, ništa nije radila godinama...", bila je iskrena Dragana.

Dragana Mitar

Screenshot Youtube

Dragana Mitar, Foto: Screenshot Youtube

Mitar je prvi put detaljno ispričala jednu situaciju koju je imala sa njom, a koja je bila veoma neprijatna.

"Bile su tu raznorazne poruke. Bili smo u Budvi jednom, poveli smo njihovu decu i našeg sina. Mi smo pravili rođendan njenoj ćerki. Došla je u Budvu sa drugaricom i društvom, javila se. Taj dan je preskočila, ne znam da li je čestitala rođendan i sutradan ona kao slučajno došla na plažu gde je situacija bila, ne znam...mlađa devojčica se zbunila, starija je bila privrženija njoj. Ona se pozdravila sa decom, nisam shvatila njeno letovanje da dođe gde i mi, a nije videla decu. Mogla je da vodi decu sama", rekla je Dragana.

Dragana Mitar

Printscreen

Dragana Mitar, Foto: Printscreen

Ona joj je dodelila i nadimak "Kruela", pa svojom ispovešću zaprepastila sve ukućane, ali i gledaoce.

"Siniša i ja smo gledali crtani ,,101 Dalmatinac" i ona je mene nešto tako nazvala...i onda sam se ja našalila da ona liči na nju. To je naša lična šala, to je najmanje u odnosu na to kako je ona mene vređala. Za mene je rekla da sam ovakva, onakva. Od nje ništa lepo ne može da se čuje. Ona je čak sa nekom Sinišinom bivšom počela da se druži. Nikad nisam videla onako preterano moderan brak. Izgleda da je on mene ubedio da je normalno, pa sam ja to tako prihvatila. Kod mene u familji nisu postojali takvi primeri, on je fenomen", zaključila je Mitar.

Pogledajte šta je još rekla: