Đole Đogani
Screenshoot Prva
Đole Đogani

Nenad Vujanović/Alo!

Đole Đogani, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

* Luna Đogani je bila učesnica prve sezone Zadruge, kada je zauzela 2. mesto.

* Tokom tadašnjeg boravka u Beloj kući započela je ljubavnu vezu sa oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem. Nešto kasnije je njegova supruga, Kristina Kockar, postala ravnopravni učesnik u rijalitiju, Luna i Sloba su raskinuli, a Kockareva je odnela pobedu.

* Đoganijeva je pretpela težak period nakon prve sezone rijalitija, ali se oporavila dovoljno da uđe u 2. sezonu, u kome je započela ljubavnu romansu sa Markom Miljkovićem. Njih dvoje su raskinuli dan pred finale rijalitija, a Luna je ovog puta osvojila 1. mesto!

Đole Đogani je bez dlake na jeziku progovorio o tome kako funkcionišu parovi u rijalitiju, pa otkrio kako smatra da je Marko inteligentan dečko koji je imao jasan cilj i ističe da ne veruje da je s njegove strane tu bilo ljubavi:

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: E-stock/Ivan DOBRICIC

 

"Deluje mi kao dečko koji sve zna. Ušao je u rijaliti sa jasnim ciljem i namerom. Ne verujem da je ljubav u pitanju sa njegove strane. Zna on dobro ko je Luna. Bila je slobodna i sama. Pametan je, inteligentan je, ima dobar rezon, zna šta radi. U nekim trenucima koje sam video, spustio je Lunu tamo gde joj je mesto, uči je mnogim stvarima koje treba da zna. Kao partneri, drugari i prijatelji, oni su fenomenalni, jači od svih partnera koje smo videli u rijalitiju. Svesni su da su bili potrebni jedno drugom. A da li je foliranje ili nije... Nije ni bitno! Dosta njih se foliralo kako bi bili zanimljivi. Oni su pravili šou, znaju da publika to voli da gleda. Bože moj, pa ni španske i turske serije nisu istinite! Sve je to za široke narodne mase koje to vole. Samo što te široke narodne mase sve prihvataju zdravo za gotovo. Ako to publika voli i traži, izvolite", rekao je Đole za "Scandal" i ponovio da Luni do nekih određenih godina ništa ne zamera:

"Rekao sam da joj do 25-26. godine ništa ne zameram. Za koju godinu će sama shvatiti neke stvari. Ja sam njoj na početku rekao da ima ponašanje koje nije prikladno. Ali, nju su otac i majka razmazili. Roditelji su je voleli, obožavalli, obasipali ljubavlju i pažnjom, sve joj kupovali i to je normalno. Ovi koji je napadaju... Ma ne napadajte nikoga! Ćutite, gledajte i uživajte!", rekao je Đole.

Luna i Marko, Foto: E stock

A potom se osvrnuo na Kristinu Kockar:

"To što je Luna radila sa Slobom, radila je na svoju štetu. A Kija neka klekne i zahvali Bogu što je Luna bila takva. Zahvaljujući tome, napravila je karijeru. Uživa, lepo živi, uzima pare...", zaključio je blogerkin stric u intervjuu za Scandal.

Kija, Luna i Teodora, Foto: printscreen

Pogledajte BONUS video: 

Gagi Đogani mrtav pijan došao da sačeka Lunu!